HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaklasık bir aydır Akaradayım ama önüme Hyde hariç boss çıkmadı
Suan 59 lwl ve dişime göre Boss arıyom
. İtemlerimde fena deil(+8DualClever-+7Chıtın Set-+9 dex takıset-dual kekuri+1ring). Sizlerden kesebileceğim doğru düzgün item düşüren bosslar hangileridir ve yerleri konusnda basit tarif istiyorum.Yani herkes res atıldığında czye ardreame gir diyoda. Girdiğimde şaşırıp kalıyorum.Mesela andreame girdiğinde dümdüz git darkeyesların orda dolaş vs. gibi.
Ewet tecrübeli arkadaşlar sizlerden ALLAh rızası için yardım bekliyorum.Anladım ki boss kesmeden hiç bi şey olmuyo. HELP PLS
Suan 59 lwl ve dişime göre Boss arıyom
. İtemlerimde fena deil(+8DualClever-+7Chıtın Set-+9 dex takıset-dual kekuri+1ring). Sizlerden kesebileceğim doğru düzgün item düşüren bosslar hangileridir ve yerleri konusnda basit tarif istiyorum.Yani herkes res atıldığında czye ardreame gir diyoda. Girdiğimde şaşırıp kalıyorum.Mesela andreame girdiğinde dümdüz git darkeyesların orda dolaş vs. gibi. Ewet tecrübeli arkadaşlar sizlerden ALLAh rızası için yardım bekliyorum.Anladım ki boss kesmeden hiç bi şey olmuyo. HELP PLS