noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Çarm soyuldu yardm lütfen..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 483

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

s.a.arkadaşlar.21 nisan tarihinde çarım soyuldu.sabah çara girdiğimde üzerinde kitli undyglerden başka hiç bir şey yoktu.platinum süresi bitti diye kilitli dğeerli itemleri açmıştım çünkü bide ticaretini yapıyordum oyunda pazar işleri felan.11 GB/+8 raptor/+6hb/+7 glave/+7 deep scar/+7 şel set/+7 ciitn v.b. bütün itemlerim gitmiş.cafedeki bütün pc leri tarattım ama keylog bulamadım.viruste yok.ya birileri şifremi görmüştür yada görünmeyen bir keylogtur.normalde 1-2 günde bi şifremi hep değişirdim ilk defa ihmal ettim başıma gelene bakın.KO2 ye ticket atıyorum bana cevap veriyorlar itemlerinizin gitiği garanti ettik sizi başka bölüme yönlendircez tam incelemk için felan diye ama o bölümdende bir şey yapamayız yardımcı olamayız diye yanıt geldi.ne yapabilirim bir fikri olan yokmu?beramusta oynuyorum bildiğiniz GM maili olan varsa ALLAH rızası için bana iletsin.yaklaşık 33 gb civarı zarardayım.sağolun şimdiden..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri