NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hatıra Defteri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [RİZE]Onur151
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar çarım soyuldu düzeltmek için 3 tl fiatı üzerinde 14m aldım +9 b.balta aldım geirye 6m kaldı benim adımla biri bana fısıltı yolladı ve gm blood olduğunu söledi 15 dk sonra çarımı açtım ve bomboş çarımın şifresini ve depo şifresini değiştirmiş nasıl oluyoda benim m aldığımı bilip envarterdekinleri sayabiliyor ve benim adımın aynısıyla karaketer açıyo çıldırmak üzeriyim lütfen yanıt verin VE METİN 2 Yİ BIRAKTIM

ben metin2.us u bıraktım
server:FreeKingdom
Nick:gulyabani (diğerlerinide bilenbilir)
bırakma sebebi:çok güzel item yapmıştım 80lvler yan çarlına item atıp beni ezdiler bende hırsla item yaptım kasmadan ve başarılı oldum ama xXNikoTinXx die bi türk sana yüksek lv çar verecem itemlerini ver dedi ve verdi ama çar hiç gelmedi:( itemler:+1500hp +9 kaplan +7 demir kask +7 beşgen kdpler 500hpli ayakkabı +7 abanoz küpe ve 1m para

Ben Bırakıyorum Artık Yetti Metin2 Herşey İle Pvp yide Bırakıyorum Metin2tr yide :D bb Metin2 :;)

Server Adı: Kilikya- Efes

Oyunu Bırakma Tarihi :12 Temmuz 2009

Bırakma Sebebi : Birey zoru :D

Unutamadığı Olay : Serverin Birincisin Görmem ( 15 lwlda mavileri basıyodum tekbaşıma :m08: )

Serverinz Hakkında Genel Yorumu : Ezo Dolu :m08:

Teşekkür etmek istedikleri : 32 Lv. Arkadaş (50 Olmuştur :D)

Veda Mesajı : İyi Oyunlar Efes :(:(

Saygılar!!
[/URL]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri