HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adım: Burak çelik
Yaşım:15
Neden ben: Gün içinde 6-10 saat onlineyim. Gm programım ve çok sağlam bir kod bankam var.
Hangi saatlar arası oyundasınız: Okuldan dönünce 15.00ten sonra
Daha önce gm oldunuz mu: Daha önce gmlik yaptım. 1inde herkes gmydi. ^kere de gm olarak tercih edildim.
Mail adresim: burakcelik_gfb@h..... (20 mesaj olmadığı için dewamını yazamıom)
Yaşım:15
Neden ben: Gün içinde 6-10 saat onlineyim. Gm programım ve çok sağlam bir kod bankam var.
Hangi saatlar arası oyundasınız: Okuldan dönünce 15.00ten sonra
Daha önce gm oldunuz mu: Daha önce gmlik yaptım. 1inde herkes gmydi. ^kere de gm olarak tercih edildim.
Mail adresim: burakcelik_gfb@h..... (20 mesaj olmadığı için dewamını yazamıom)
Son düzenleme:
Ad Soyad=ßurak SoyLu
Nerelisiniz=Samsun
Kaç kere GM oldunuz=42 Kere Hamachi 8 Kere Wps De GM Lık Yaptım [Herkes Gibi GM Lık Sayımı Abarrtmıyorum]
Yaşınız kaç=21
Neden GM olmak istiyorsunuz=Tecrübem Var GM Lıq Yapaßildiqim İcin...
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10-12 SaaT
İLetisim:tugcan_1905@hotmail.com
Nerelisiniz=Samsun
Kaç kere GM oldunuz=42 Kere Hamachi 8 Kere Wps De GM Lık Yaptım [Herkes Gibi GM Lık Sayımı Abarrtmıyorum]
Yaşınız kaç=21
Neden GM olmak istiyorsunuz=Tecrübem Var GM Lıq Yapaßildiqim İcin...
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10-12 SaaT
İLetisim:tugcan_1905@hotmail.com

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Bu Konuda Fazlası İle Tecrübem Var.Cok Fazla Sv de GM OLdum Oyuna gm olarak baslarsam sv nin oyuncu artısını farkedebileceksiniz...Eğer Gm Yapmak İsterseniz Bana Buradan Ulasabilirsiniz...
:ka19:Isim-Soyisim : FURKAN KARAER
Kackere gm oldun : .14
Neden Beni Seçmelisiniz :14 kere gm oldum hepsinde beni beyendiler hangi sw gm olursam o sw 50 kişi kazandırırım.ben tam gm lik adamın benim gm olduğum sw hiç kapamaz .
Online Süre : 7/24 açığım
Msn :furkanhayalet619@hotmail.com
Kackere gm oldun : .14
Neden Beni Seçmelisiniz :14 kere gm oldum hepsinde beni beyendiler hangi sw gm olursam o sw 50 kişi kazandırırım.ben tam gm lik adamın benim gm olduğum sw hiç kapamaz .
Online Süre : 7/24 açığım
Msn :furkanhayalet619@hotmail.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)