- Konular
- 413
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 145
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 10 Gün
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
İncelememe Başlamadan Önce size şöyle bir ön özet anlatmak istiyorum Crysis Maximum Edition anlatmadan önce Crysis-Crysis Warhead-Crysis War oyunun incelmesini yapalim
iŞte Efsane Doğuyor Crysis
Farcry Yaratıcısı ve 3 Türk'ün sahibi oldugu crytek firması oyunculara yenilik kazandıracak büyük bir oyun yaptılar bu oyunun ismi tabikide Crysis Oyunda CryEngine 2 grafik motoru kullanılmıstır ve oyunu bekleyenlerı zorlu bir yapay zeka beklemektedir.Kusursuz derecede Gerçek olan objeler cisimler heleki deniz ve deniz etrafindaki canlılar tabi bu sizin bilgisiyarınızın sistemine göre yapacagınız grafik ayları sonucunda karsilasacaksınız en altda inceleme sonu oyunun minumum ve terci edilen sistemleri verilmiştir.Crysis ilk çıkışıyla büyük bir ses getirmeyi başarmıstır.32 oyunculuk multiplayer destegi veren fps türü oyundur.Adrenalin patlaması yaşayabilceginiz bir oyun aramak istiyorsanız iste size oyun Crysis oyunun ilerlemeli oynayanlar için uzun bir oyun bekledigni soylemekteyim ve en önemli olan şey Türkçe Dublaj secenegi sunmasıdır ve bu biz Türkler için büyük bir secenktir. Türk Oyun yapımcılarını Canı gönülden Tebrik Etmemiz lazım
.
BekleneN An Crysis WarheaD
Farcry yatarıcıların ve 3 Türk'ün Sahip Oldugu crytek firması Crysis cıkartıkdan sonra büyük ses getiren oyunun devam oyunu yapmaya karar aldılar ve bu oyun crysis deki Psycho karakterin gözünden oynanmaktadır. Ne yaziki bu seri Crysis Gibi uzun sürmeyecek sadece 7 ana bölümden olusmaktadır. Grafik ve Obje Tasarımlarının Crysis den fazla bir degisikli yoq tabiki Crysis'in Devamı olarak bilindigi için azda olsa ileri bir grafik motoru kulllanılmıştır ve oyunda yeni silahlar-araçlar figürüde eklenmiştir. Oyun robot yaratiklarlan dolu sahneler gecirmektedir.Tabi onlara ilerlemeden önce karsımızda Rus Askerleri vardır ki bunları hafife almayın onlarada bizde oldugu gibi Nano elbiseleri vardır buda bizim işimizi zorlastırmaktadır ve amacımız Filipin Denizi'ndeki Ligshan Adası'nda, haritanın diğer tarafında geçmektedir. Fps uzmanları için kolay bir oyun olcagını söyleyebilrim şahsen ben iNcußuS* oyunu altıkdan 7 saat sorna bitirdim.Oyunun ilerleyen sahnelerinde bize destek olarak arkdaslarımız bulunmaktadır. Oyunda degisilmez Maximum Streng-Maximum Speed ve diger özeliklerimizde bulunur ayrıca silaha modifeye etme tekrardan kullanılmıştır
Crysis Warhead`in başrolünde Michael Sykes ‘‘Psycho`` yer alıyor
-Benim de kurallarım var! (Psycho)
Online Severler Crysis WaRs
İşte Crysis Wars da çıktı peki nedir bu Crysis WArS. Öncelikle Şöyle Sölemeliyim cysis wars çoklu oyuncular üzerine konulmuş bir oyundur daha çok harita ve daha çok oyuncu seçenegi iste bundan başka bir fazla degisiklik yog
İşte Asıl inceleme Geliyoır Crysis Maximum Edition
NEdir Bu Maximum Edition. Açıklayım size Maximum edition da Crytek firmasi oyunu daha çok gelistirmek istemistir ve bu dolayısıyla oyunu 3 oyunu birleştirmistir Crysis -Crysis Warhead-Crysis WarS
bu 3 oyunu birleştirerek büyük bir adım atmiştır ve böylece bu oyuna daha hiç başlamamış olanlar için güzel bir oyun paketi olmuştur.Yeni Haritalar Yeni Göreveler ve vazgecilmez ana karakterlerimiz
Oyunu Bagimsiz Bir şekilde ve akıcı bir şekilde oynayabilceksinz tabi bir sorun harici bilgsiyar sisteminiz. 
oyun 5 Mayıs 2009 piyasaya sürüldü diye biliyoruz hepimiz Gururluyuzki oyun yapimciları Türk'tür ve bu oyun dünya çapinda oyanan oyun Crysis 2007 oyun biricisi olmustur Türk oyun yapımcılarımızı canı gönülden Tebrik Etmek gErekenler
bu 3 oyunu birleştirerek büyük bir adım atmiştır ve böylece bu oyuna daha hiç başlamamış olanlar için güzel bir oyun paketi olmuştur.Yeni Haritalar Yeni Göreveler ve vazgecilmez ana karakterlerimiz
oyun 5 Mayıs 2009 piyasaya sürüldü diye biliyoruz hepimiz Gururluyuzki oyun yapimciları Türk'tür ve bu oyun dünya çapinda oyanan oyun Crysis 2007 oyun biricisi olmustur Türk oyun yapımcılarımızı canı gönülden Tebrik Etmek gErekenler
Sıra Geldi video Trailer'a
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eğer Video ları izleyemiyorsanız ktunnel.com linki yapistirmanız yeterli olcak
Peki Kimler Oynayabilcek Bu oyunlari Sistem Gerekimleri
Minimum Sistem Gereksinimleri:
Windows XP / Vista, Intel P4 2.8 Ghz / AMD Athlon 2800+ ya da üzeri, 1 GB RAM, Nvidia 6800GT ya da ATi 9800 Pro ya da üzeri 12 GB HDD Alanı
Windows XP / Vista, Intel P4 2.8 Ghz / AMD Athlon 2800+ ya da üzeri, 1 GB RAM, Nvidia 6800GT ya da ATi 9800 Pro ya da üzeri 12 GB HDD Alanı
Tavsiye edilen sistem:
Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz ve üzeri, 2.0 GB RAM, Geforce 8800 ya da HD2900 serisi ekran kartı, 512 kbps Internet Bağlantısı
Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz ve üzeri, 2.0 GB RAM, Geforce 8800 ya da HD2900 serisi ekran kartı, 512 kbps Internet Bağlantısı
İnceleme Editörü:iNcußuS*
İncelememi OKuduğunuz İçin Hepinize Teşekkürlerimi iletirim umarım yararlı bir inceleme olmuştur...
DipNot:Bunada Alıntı demeyin artık alıntı dediniz sildim kendi incelememi tekrardan yaptım!
Son düzenleme:
- Konular
- 479
- Reaksiyon Skoru
- 131
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 160
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 12 Gün
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
1. Belli oldu :d
- Konular
- 413
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 145
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 10 Gün
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
bunada artık alıntı demeyin!
Son düzenleme:
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 69
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Son düzenleme:
- Konular
- 413
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 145
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 10 Gün
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
evet dedim alıntı oldugunu ama ben burda dierleni degil maximum edition anlatiyorum digerlerni bilmeniz icin onlari oylesine koydum sadece crysis warhead ve crysis hepsi demene gerek yoq sanırım
Edit:gerekli düzenlemeler yapilip alıntılar silindi kendi incelemem yapilmiştir bunada alıntı demeyin lütfen!
Edit:gerekli düzenlemeler yapilip alıntılar silindi kendi incelemem yapilmiştir bunada alıntı demeyin lütfen!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)