HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ad Soyad=Kaan KARABULUT
Nerelisiniz=ADANA/Kozan
Kaç kere GM oldunuz=4
Yaşınız kaç=14
Neden GM olmak istiyorsunuz=zevk için
Günde Kaç Saat Açıksınız=5-6-7-8
Nerelisiniz=ADANA/Kozan
Kaç kere GM oldunuz=4
Yaşınız kaç=14
Neden GM olmak istiyorsunuz=zevk için
Günde Kaç Saat Açıksınız=5-6-7-8
AD=Gokhan
Soyad= Kaya
Nerelisin= Ordu-Fatsa
NedenGMLikİstiyorum= cünkü metin2 yi daha iyiye cevirmek hedefim...!
Kackere GM lık yaptın =53 kez vpsde 24 kezde hamachide GM oldm 58 tanesi kendi pvp serverim.
yaş= 14
Kacsaat acıksın= Gunde Hergun acıkım Yanı serverde olablrm Hergun acıkım herkesle ilqilernirim.
Msn= fatsali_gokhan_600@hotmail.com Hergun acık oldugum için userlerle ilgilenirim ...! :l04:
Soyad= Kaya
Nerelisin= Ordu-Fatsa
NedenGMLikİstiyorum= cünkü metin2 yi daha iyiye cevirmek hedefim...!
Kackere GM lık yaptın =53 kez vpsde 24 kezde hamachide GM oldm 58 tanesi kendi pvp serverim.
yaş= 14
Kacsaat acıksın= Gunde Hergun acıkım Yanı serverde olablrm Hergun acıkım herkesle ilqilernirim.
Msn= fatsali_gokhan_600@hotmail.com Hergun acık oldugum için userlerle ilgilenirim ...! :l04:
Ad Soyad=Göktan Yazgu
Nerelisiniz=Ordu,Fatsa
Kaç kere GM oldunuz=0
Yaşınız kaç=16
Neden GM olmak istiyorsunuz=Hiç GM Olmadım Bunu Denemeyi Çok İsterim Ama Yıllardır Pvp Ve Turk'Te Oynuyorum Oyun Tecrübem Çok
Günde Kaç Saat Açıksınız=Belirli Olmuyor Fakat Hafta Sonu 12 Saat Kadar Hafta İçi 8 Saat Kadar!
MSN:g-yazgu@hotmail.com
Nerelisiniz=Ordu,Fatsa
Kaç kere GM oldunuz=0
Yaşınız kaç=16
Neden GM olmak istiyorsunuz=Hiç GM Olmadım Bunu Denemeyi Çok İsterim Ama Yıllardır Pvp Ve Turk'Te Oynuyorum Oyun Tecrübem Çok
Günde Kaç Saat Açıksınız=Belirli Olmuyor Fakat Hafta Sonu 12 Saat Kadar Hafta İçi 8 Saat Kadar!
MSN:g-yazgu@hotmail.com
Ad Soyad= Ugur -
Nerelisiniz= İstanbul
Kaç kere GM oldunuz= 2 TL 1 GA 1 SGM toplam 4
Yaşınız kaç= 16
Neden GM olmak istiyorsunuz= cünkü beni taniyanlar bilir cok arkadasım var svyi doldururm playerlerle ilgilenrim
Günde Kaç Saat Açıksınız= en az 12Turkmmoda açık olmasam bile msnde kesinxD
Seçildiniz.Msn Adresinizi Özelden Atınız.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)