Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Hamachi serverime gm ariyorum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lololoxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Basvuru icin ;
İsim : Furkan Yiğit
Kac kere gm oldun : Ortalama 5, Bir Seferde Kendi Sw mi Kurdum
Bilgisiyarda geçirdigin zaman : Ortalama 4 Saat
Kodlari ne kadar bildigin : Temel Kodları Bılıyorum 50 Kadar Ezberimde
Playerlere ne kadar yardımcı olabilecegin : Hertürlü Konuda Playerlere Yardımcı Olmak Istıyorum Admının yukunu Bırazda Olsa Azaltmak Icın Bu Gorevı Istıyorum
Neden seni secmem gerektigi : Lıderlık Vasfımın Yuksek Oldugunu Dusunuyorum. Oyuncularada Esıt Adaletlee Yardımcı Olmayı Planlıyorum. Bır Nevı Halkla Ilıskıler Muduru :)

Basvuru icin ;
İsim :seref
Kac kere gm oldun :3ga 3sgm 1 gm
Bilgisiyarda geçirdigin zaman :öğlen 2 akşam 11
Kodlari ne kadar bildigin :120 silah kod 90 takıların ve metin2 lerin kodlarını biliorm
Playerlere ne kadar yardımcı olabilecegin :4x leri sevmem direk ban yaparım.yöneticilere küfredenide banlarım oyunda adaleti sağlarım kısacası
Neden seni secmem gerektigi :adaleti severim haksızlığı sevmem herkeze eşit davranırım.

İsim : uFuk Can Demirhan
Kac kere gm oldun : 1 Vps 7 Hamachi
Bilgisiyarda geçirdigin zaman :8-12 Saat
Kodlari ne kadar bildigin : %75 Civarı
Playerlere ne kadar yardımcı olabilecegin : Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olurum
Neden seni secmem gerektigi : Tecrübeliyim Vpsdede Görev Aldım Bu Yüzden Beni Secmenizin Gerektiğini Düşünüyorum
Msn Adresi : unhappy_hero@w.cn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri