Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Hamachi serverime gm ariyorum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lololoxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

İsim :Omer Faruk
Kac kere gm oldun :8 KERE OLDUM
Bilgisiyarda geçirdigin zaman :6-7-8 SAATLERİ DEGİSİOR BAZEN 10 SAAT OLABILIOR
Kodlari ne kadar bildigin :Kodların Yarısından Cogunu Biliorum
Playerlere ne kadar yardımcı olabilecegin :Gerekdiginde Yardımcı Olurum Tabikide
Neden seni secmem gerektigi :Sana Kalmas Bisey Ama Dört Dörtlük GM Ariyosarn Ben Ola Bilirim

İyi Forumlar...

Kaç kez GM'lik yaptın :12 Kere GM' Lik yaptım
GM Kodlarını biliyormusun - GM Programın varmı ( Helper Xgm45 gibi ) :Gm programlarım var.Kodda kullanabılıyorum . Gerekli kodları biliyorum.
Yaşın kaç :19
Kurallara Uyarmısın Oyunculara Yardım Edermisin : Son derece kurallara uyarım . Kurallara uymayanları ikaz ederim . Oyunculara her ne konuda olursa olsun yardımcı olurum.

İsim :Deniz
Kac kere gm oldun :12 Kere
Bilgisiyarda geçirdigin zaman :Sabah 9:00 Dan Gece 2:00 A kadar
Kodlari ne kadar bildigin :Gereken Kodların hepsini biliyorum.Gm programlarını kullanabiliyorum.
Playerlere ne kadar yardımcı olabilecegin :Playerlere her ne konuda olursa olsun yardımcı olurum.
Neden seni secmem gerektigi :Oyunu oynarak servera bişeyler katarak , Playerlerin Haksız sebeplerden dolayı hesaplarının kapatılmasına dayanamamam , Dürüst , Saygılı , güvenilir olmamdan dolayı ...

İsim :Burak
Kac kere gm oldun : 5 teki kendi serverim
Bilgisiyarda geçirdigin zaman :server player sayısı minimum düzeye gelinceye kdr
Kodlari ne kadar bildigin : Server Düzeni İcin Gerekli Tüm kodları biliyorum
Playerlere ne kadar yardımcı olabilecegin : Elimden Geldigince
Neden seni secmem gerektigi : Eger beni secerseniz serverinizdeki var olan düzen normalin cok üst düzeyine cıkacaktır... Ayrıca Üstümün (tl) tum kurallarina sozlerine uyarım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri