bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mesmes Cerbeross yardim Millet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delisahne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 616
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delisahne

Level 2
Üye
Konular
46
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
63
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bakın simdi kardesler oyuna giriom 10 dk gecio hack flnda acik degil kardeslerim durduk yerde Delete chaning file altindada Hgvc exe yazio hata raporu gelio oyun kapani hack filanda yok durduk yerde bu konuyu bulana teesekkurum sonsuz mesmes kardes cerbeross kardes pls Sonra konuyu kilitleyede bilirisniz ama yardim lutfen yardimm Ayrica bizimki sabit ip nasil yapabilirim cok denedim sildim yukleidm yeni pachti yukledim sildim Hgvc eXe hatasi devam ediyor sabit ip nasil degistirilir bilmiyorum Yardim edene we hgvc exe hatasi wermesse sfc car wercem son kutusunda sorun cozulurse walla sfc car wercem sozum soz beyler cozen olursa pm Mesmes Cerbeeros lutfen sfc son kutusunda car wercem :016::016::016::016::016::016::016:

İletisim: cemil_1998_@hotmail.com

Kardesim sabit ip sen onu ancak 1nternet sirketleri anlar bizim yapmamızla sabit ip kalkmaz sbildigim kadarıyla arican ttneti kaldırmak istiyorum diceksin , sabit ip olmasaydi sunları yap derdim :

ilk modeme bi reset cak sonra cf sil yukle sonra pc reset at ac oyna derdim :)

Benim önerim
Ağ Bağlantılarım dosyasınıe gir aç ordan eğer kablosuz internet ise kablosuz int. gir eğer kabloluysa internet çift tıkla hangisiyse ona sonra açılan pencerenin üstünde destek yazıyor ona tıkla sonra sağda azcık altta onar butonu var ona tıkla

Onara tıkladıkdan sonra yapılacak işlemler (oto)

*IP Yenilenecek
*Eğer internette sorun varsa devre dışı bırakılıp yeniden çalışacak
*DNS Yenilenecek
*NetBt Yenilenecek
*ARB Yenilenecek

**NOT**Eğer Ağ Bağlantılarım dosyasını açtığında önüne bişey çıkmaz ise sol tarafta Ağ Bağlantılarını görüntüle ye bas

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Önceden hack ile girmişsin ve hgwc tarafından deşifre edilmişsin. :)

modeme reset at (sabit ıp değilsen ıp değişir) olmazsa oyunu baştan indir ..

bu seferde olmazsa proxy ile girmeyi dene oda olmazsa couser'in dediklerini yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri