Öncelikle söliyim çok muazzam tarzda bi oyun oyuna yeni başladım ama zevkli ve oldukça heyecanlı beni etkileyen oyunun hikayesi
derberan hükümeti nıu azınlıklarına baskı yapar ve savunma bakanı bir nuı dur sonra nuı lar büyük bir isyan çıkarır devlet isyanı bastıramayıp büyük bir gücünü kaybeder işte derberanında gücü vardır yüreği yoktur ama nuıların silahı yoktur yüreği vardır ardından bu savunma bakhanı cephanin bir kısmını nıulara verir ve bunların lideri olur yani kısaca bu günümüzdeki filistin ve israil in savaş oyunu yani bana böyle geldi çünkü hikaye aynı neyse gelelim oyuna oyundaki grafikler güzel lwl atlama sisteminde basit lik var rate sistemi var ölme sayınız öldürmeden yüksekse 0.98 gibi oluyor eğer öldürme yüksek ise 1.98 felan oluyor ilk başındaki silahlar envanterinizden hiç eksik değil sadece lwl atladıkça yenilerini albilme imkanınız var her lwlde bir para ödülü alıyorsunuz oyunda çeşitli rütbeler var
işte rütbeler
oyunda bunların dışında 5 Tür var
Medic- Engıneer- Sniper -Assult- Heavy Troper
medic:
hafif taramalı silahları ile oyunda arkadaşlarına destek olan birimdir insnalara hp yükler

Engıneer:
medicle aynı silahları kullanır ancak insanlar yerine araçları tamir eder

Sniper :
dürbünlü büyük silahları vardır soğuk kanlı katillerdir tam anlamıyla çatışmaya girmezler kendilerine görülmiycek bir yer bulup her kezi kafadan vurmayı denerler
Assult :
piyadeler uzunnamnulu full otomatik silahlar ve bombası ile ölümcüldür kısa alanda ustadırlar
Heavy Troper:
Roket atarı vardır tanklara karşı süper etki gözterir tanklar için roket atmasına gerek yoktur isterse mayın döşer
Oyundaki savaş sistemi:
Ölm savaşı: amaç 2 takımın bir birini ençok öldürme sayının fazla olmasıdır
Fetih savaşı: Baseler ele geçirilir ve amaç ölüm savaşındaki ile aynı haldedir
Bomba: Amaç nıu nun cephanesini yok etmektir
derberanlılar bomba kurarWs : kimsenin kimseyle dost olmadığı savaştır herkez bir birini öldürü ve kim o sayıdainsan öldürrüse yüklü bir miktar para kaznır
Bukadar umarım beğenmişsinizdir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)