C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyuna Elveda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deader123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

deader123

Level 4
TM Üye
Konular
70
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Metin2 İ Bırakıyorum...Sebebini Sizde Yakında Anlarsınız Ne Kdr Emek Werirsen Ver Ne Kadar Urasırsan Uras Carının Gelecegi Ben BAN YİCEK BAN YİCEK BAN YİCEK.Deisen Bise OlmazBu Kadar Uras Bi Sonucu Warmı War Derslerinizin Not Larınızı Dusurmek Herkese Tesekkurler ByBy Reelde Basarılar Demenize Gerek Yhok:)

Karakter Listem
50 Lwl ByDeader;(Full+9)Kendi Lwli Olarak Herkesi Alıyo Dangalakelana Haric:m08:(Sonu Banned)

44 Lwl DeathKiss(Full+9)(Sonu Soyulmak Car Hala Duruyo Ne İsime Yarar)

3Lwl ISessizOlumI(3 Lwl Olduguna Bakmayın İtem Deposu 1.5 t Lik İtem Wardı)(Sonu Banned)

JerryHuso(69 Lwl),(Sonu Banned)

Eger Sizde Emek Hırsızlıgına Hayır Diyosanız Bırakın Bu Oyunu Sizde Yakında Banlanınca Anlarsınız Beni Simdi Kulak Asmasanızda(Okuyan Herkese Cok Tesekkurler ByBy Arkadaslar Lutfen Reelde Basarılar Demeyin Cok GıcıK Alıyorum:)

Son düzenleme:
Bi Gule Gule Yokmu Arkadaslar?:D

Bi Gule Gule Yhokmu?

kankaa ben darkwarior12 oyunumu bıraktın neden knk :(((

Güle Güle Dostum kaderimiz ortak bende bıraktım 2 t parı dağıttım harcadım +9 şahn bastım yanmasını cok ıstedım ama yanmadı :( 5 tanede kutsama kaldı adamda adamı sılıcem :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri