- Konular
- 10
- Online süresi
- 44s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Cerberus bahsetİĞn zp hak varya gİrdm herŞey tmm gİrdm free earmİdİ neydİ free yazanlar var ewt doĞru gİrdİm saÇma sapan sİteler Çİktİ ama ben yİnede devam dedİm bİŞİ olur yer sordu sokak sordu telefon no sordu ama plz fln yazİodu almanca Çevİryle halletm alan kodu posta kodu fln hewrŞey tmmladİm weİter dedİm ok dedİ bİŞler daha sordu tmm tmm tmm tmm tmm dedm herŞey doldurp tamamladm sonuna geldm msn adresİnİ yazdİ msnye gİrdm ordanda baktm msj yollamİŞ Çevİrİ yaptrdm tklmadan once dİo kİ ÇekİlİŞe sİzde katln neyse dedm devam ettİm tİkladm sİte aÇİldİ tmm fln dedİ bÖyle en az 10 tane free doldurdum hepsİnİ yaptm ÜstÜnden tam 3 gÜn geÇtİ tİk yok bu ne saÇma zp hak yapabİlen 1 kİŞİ bİle yok msjlardanda takİp ettİm ewt alman İpsİne baĞlandİĞİ kİsmİ doĞru ama gerİsİ yalan Şİmdİ İster konuyu kapat İster adm gİbİ cvp yaz bu zp hakİde ndnse bİ moderatÖrler fln yapmİŞ baŞkada yapabİlen yok neden acaba
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
benze yaptim hepsini bendede bişeyu olmadı fotoların aynısı yapmiştim 2-3 hafta oldu 

- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Küfür etmişsin şikayet ediyorum banned...
Demekki bir hata yapmışsın.
Demekki bir hata yapmışsın.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 44s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
küfr yasakmiydi bilmiyodum 2.sde ndn bunu moderatörlerden başka yapabilen yok sorumun cevabi gelmedi
- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
cerberus bahsetİĞn zp hak varya gİrdm herŞey tmm gİrdm free earmİdİ neydİ free yazanlar var ewt doĞru gİrdİm saÇma sapan sİteler Çİktİ ama ben yİnede devam dedİm bİŞİ olur yer sordu sokak sordu telefon no sordu ama plz fln yazİodu almanca Çevİryle halletm alan kodu posta kodu fln hewrŞey tmmladİm weİter dedİm ok dedİ bİŞler daha sordu tmm tmm tmm tmm tmm dedm herŞey doldurp tamamladm sonuna geldm msn adresİnİ yazdİ msnye gİrdm ordanda baktm msj yollamİŞ Çevİrİ yaptrdm tklmadan once dİo kİ ÇekİlİŞe sİzde katln neyse dedm devam ettİm tİkladm sİte aÇİldİ tmm fln dedİ bÖyle en az 10 tane free doldurdum hepsİnİ yaptm ÜstÜnden tam 3 gÜn geÇtİ tİk yok bu ne saÇma zp hak yapabİlen 1 kİŞİ bİle yok msjlardanda takİp ettİm ewt alman İpsİne baĞlandİĞİ kİsmİ doĞru ama gerİsİ yalan Şİmdİ İster konuyu kapat İster adm gİbİ cvp yaz bu zp hakİde ndnse bİ moderatÖrler fln yapmİŞ baŞkada yapabİlen yok neden acaba a.q
ben mod olmadan Önce yapmiŞtim bu zp İŞİnİ..
DÜzgÜn konuŞmayi ÖĞren..
BÖyle konuŞtuĞun İÇİn sana yardim etmeyecem..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...