Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Oncelikle Verdiğim Adresten Üye Oluyoruz
üye olduktan sonra puanlarımızı kazanmak için buraya tıklıyoruz (resimler burda) resim açılmıyorsa şu bağlantıya tıklayın
daha sonra reklamları doldurup birsürü ultimate points kazanabilirsiniz
puanları topladıktan sonra size mail gönderiyorlar işte bu da kanıtı ben exp %50plus almıştım esn kodunu gönderdiler resim
arkadaşlar inanın bana crossfireda free zp almaktan daha iyi ve güvenilir bir sistemdir
:ka19:
Daha yeniyim hatalar için özür dilerim :/ Hatasızsam +rep:m08:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
üye olduktan sonra puanlarımızı kazanmak için buraya tıklıyoruz (resimler burda) resim açılmıyorsa şu bağlantıya tıklayın
daha sonra reklamları doldurup birsürü ultimate points kazanabilirsiniz
puanları topladıktan sonra size mail gönderiyorlar işte bu da kanıtı ben exp %50plus almıştım esn kodunu gönderdiler resim
arkadaşlar inanın bana crossfireda free zp almaktan daha iyi ve güvenilir bir sistemdir

:ka19:
Daha yeniyim hatalar için özür dilerim :/ Hatasızsam +rep:m08:
Son düzenleme:
zp ,item,ve bisürü şey yeterli puanın olduğunda satın alabiliyor ve msn adresine gelen esn kodu sayesinde kullanabiliyorsun
DD
DDKardes ben yapamadim resimlere bakılmıor msn den yapabilirmiyis bi yardımcı olurmsn Ve sen yaptinmi