- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 2 çeşit şaman vardır biri (kiritikçi) diğeri (hellci)
ejderha gücünü saymıyorum çünkü çok güçsüzdür şaman kesinlikle iyileştirme gücü seçilmelidir
ama şaman da iyileştirme seçtikten sonra da bir seçim yapmak zorunda
şamanlar iyişeştirme gücünde yha hp dayalı gidip hell master yapıp
hell ci şaman olur ve hp mükemmel olur asla yatmaz ama kendiside yatıramaz ya da
kiritikçi şaman olur elektirik skilleri ne verir ve kiriktiği ii olur çok ii ws ler kazanabilir ama hp az olur bu yüzden ben yeni bi tür şaman buldum
bu şaman hem kıritikçi hem hell ci .
Normalde bir karakter 2. Masterını alınca gücüne kavuşur ama
şamanlar en az 3ç masterını alması lazım ama 3. Masterını almış bir şaman süper bir karakter olur
bu yüzden şaman da güçlü olmak için hem kıritikçi hem hell ci olmak lazım
peki bu nasıl olur diyenler var şöyle olur:
şamanda 2 sp 1 hep gidersin (+6 ve üstü gemüş bilezik takarsın)
sp full olunca full hp gidersin hp de full olduğu zaman zaten 3. Masterını almış olursun
ve skilere gelelim:
Ilk önce hell skilini master yapmalı çünkü 2 sp 1 hp gittik
sonra elektirik skilleri ni master yapın 3. Masterını aldığınız zaman hem hp hem sp de full olmuş olur ve artık süper bir karakteriniz oldu yelpaze yerine çan kullanın ve iteminize en az :
+3 soğutma ve en az +3 öldürücü darbe taşı basın görürsünüz ws lerin kralı olursunuz sizi hayatta yatıramazlar benim oynadığım serverde 71 lwl şaman var o da dediğim gibi yapmış ve şuana kadar onu kimse yatıramadı server birincisi bile yatıramadı hp si çok süper ve kiritiği mükemmel
dedikleimi yaparsanız sizi kimse yatıramaz şamanlar normalde çok kötü bir karakter olarak bilinir ama bir şaman 3. Masterını alınca güçlenir bunun için de kirıtikçi şaman eğer ii geliştirmişseniz tabi en güçlü karakterdir inanmazsanız deneyin ve görün ama dediklerimi yapmanız lazım !!!!!!!!!!!!
ejderha gücünü saymıyorum çünkü çok güçsüzdür şaman kesinlikle iyileştirme gücü seçilmelidir
ama şaman da iyileştirme seçtikten sonra da bir seçim yapmak zorunda
şamanlar iyişeştirme gücünde yha hp dayalı gidip hell master yapıp
hell ci şaman olur ve hp mükemmel olur asla yatmaz ama kendiside yatıramaz ya da
kiritikçi şaman olur elektirik skilleri ne verir ve kiriktiği ii olur çok ii ws ler kazanabilir ama hp az olur bu yüzden ben yeni bi tür şaman buldum
bu şaman hem kıritikçi hem hell ci .
Normalde bir karakter 2. Masterını alınca gücüne kavuşur ama
şamanlar en az 3ç masterını alması lazım ama 3. Masterını almış bir şaman süper bir karakter olur
bu yüzden şaman da güçlü olmak için hem kıritikçi hem hell ci olmak lazım
peki bu nasıl olur diyenler var şöyle olur:
şamanda 2 sp 1 hep gidersin (+6 ve üstü gemüş bilezik takarsın)
sp full olunca full hp gidersin hp de full olduğu zaman zaten 3. Masterını almış olursun
ve skilere gelelim:
Ilk önce hell skilini master yapmalı çünkü 2 sp 1 hp gittik
sonra elektirik skilleri ni master yapın 3. Masterını aldığınız zaman hem hp hem sp de full olmuş olur ve artık süper bir karakteriniz oldu yelpaze yerine çan kullanın ve iteminize en az :
+3 soğutma ve en az +3 öldürücü darbe taşı basın görürsünüz ws lerin kralı olursunuz sizi hayatta yatıramazlar benim oynadığım serverde 71 lwl şaman var o da dediğim gibi yapmış ve şuana kadar onu kimse yatıramadı server birincisi bile yatıramadı hp si çok süper ve kiritiği mükemmel
dedikleimi yaparsanız sizi kimse yatıramaz şamanlar normalde çok kötü bir karakter olarak bilinir ama bir şaman 3. Masterını alınca güçlenir bunun için de kirıtikçi şaman eğer ii geliştirmişseniz tabi en güçlü karakterdir inanmazsanız deneyin ve görün ama dediklerimi yapmanız lazım !!!!!!!!!!!!
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yorum yokmu yha bu sitede yapılan emeklere fazla önem verilmiyor heraldekaç tane mesaj yazdım doğru olsun yanlış olsun bir değerlendirme bile yapan yok 

- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
affedersin ama...... KRİTİK EJDERHA GÜCÜ ŞAMANDADIR!!!! O da hell deil 'healci' dir. Bide en güçlüsü ejderha gücüdür. Hem kritik hem iyileştirme bir şaman olsaydı(evli olanlarda var) herkesi yenerdi. Bilip bilmeden konuşma.
Ejderha: Kükreme,atış,tılsım, KRİTİK!!!!,kutsama,yansıtma
Ejderha: Kükreme,atış,tılsım, KRİTİK!!!!,kutsama,yansıtma
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)