HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
38 lwllık char satılır
at sewiye:11
Ustundekiler:+7 olumcul +500hp yasam tası +2 basılı biriside tası kırık +6 demir kask +4 abonos kupe yesimtası kolye +300 hp werio ayakkabı 300 hp werio +4savas tırpanı 1.5m gibi para tek bide +7 besgen tek kotu olan gumus bilsik yhoq bide silah kotu ...loncası war ...bi pasar charı war onda baya item war
karekter kıs :Guselsavascı
zihinsel:g.beden m1,ruh wurusu 16,geri kalanlar 1
sserwer:turkuaz mavi ulke
mehmet.altunsu@ h o t m a i l.c o m adresinden ulasabilirisniz bu kusenin charı dediki bnm charı satarmısn dei bnde kıramadım eger almak istiosnz msn adresim yasdım...
at sewiye:11
Ustundekiler:+7 olumcul +500hp yasam tası +2 basılı biriside tası kırık +6 demir kask +4 abonos kupe yesimtası kolye +300 hp werio ayakkabı 300 hp werio +4savas tırpanı 1.5m gibi para tek bide +7 besgen tek kotu olan gumus bilsik yhoq bide silah kotu ...loncası war ...bi pasar charı war onda baya item war
karekter kıs :Guselsavascı
zihinsel:g.beden m1,ruh wurusu 16,geri kalanlar 1
sserwer:turkuaz mavi ulke
mehmet.altunsu@ h o t m a i l.c o m adresinden ulasabilirisniz bu kusenin charı dediki bnm charı satarmısn dei bnde kıramadım eger almak istiosnz msn adresim yasdım...
Son düzenleme:
alınbakın pişman olursunuz sewgilisi bile war
yakında ewllencek stn kusene soz werdim yha bu charı satmam lasım
yakında ewllencek stn kusene soz werdim yha bu charı satmam lasım
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
ben sana full üstü +9 çar satıom msn ekle sadece 100 tl eziqlerinbabsı@h o t m a i l . com
+9 olümcül +9 baltalı +9 sahin savasçıya %30 +9 kask +9 800 hpli deri ayaykkabı +9 abonoz +9 kolye 500 hpli +9 gümüs bilezik 1200 kpli 10 kritikli hiç birinin tası yok satarım diye basmadım lwl 65 eziq itemleri var...!!!
ıd:sanane bea
sifre:soylemem bea
lwl:65
adı:VeDaKaR
karakter:savsçı
server:alesta
ofke hava kılıcı kılıç çevirme max hamleyi maxlıyom 15
üç yonlü max deil:-(
ofke m5
hava kılıcı m8
kılıç çevirme m9
::::::::::::::::::::::::::
+9 olümcül +9 baltalı +9 sahin savasçıya %30 +9 kask +9 800 hpli deri ayaykkabı +9 abonoz +9 kolye 500 hpli +9 gümüs bilezik 1200 kpli 10 kritikli hiç birinin tası yok satarım diye basmadım lwl 65 eziq itemleri var...!!!

ıd:sanane bea
sifre:soylemem bea
lwl:65
adı:VeDaKaR
karakter:savsçı
server:alesta
ofke hava kılıcı kılıç çevirme max hamleyi maxlıyom 15
üç yonlü max deil:-(
ofke m5
hava kılıcı m8
kılıç çevirme m9
::::::::::::::::::::::::::
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)