xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Button, Son 5 Yarışta Daha Agresif Olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 495

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

button_monza_120078440.jpg

Jenson Button, art arda 2. şampiyonluğu kazanabilmek için sezonun geride kalan son 5 yarışında agresif olarak risk almaya hazır olduğunu söyledi.

30 yaşındaki Button, geçtiğimiz sene ilk 7 yarışın 6'sını kazandıktan sonra biraz gerilerde kalsa da, sezonun sonunda Brawn GP pilotu olarak ilk şampiyonluğunu kazanmıştı.
Button "Şampiyonanın son yarışları, özellikle çok yakınsanız tehlikelidir. Risk almadan istikrarlı olabilir misiniz? Ya da daha büyük bonusları olacağı için zorlar mısınız? Şu anda durum çok aldatoco. Şampiyon olduktan sonra oturup beklemezsiniz. Riskler alırsınız. Ve bu daha heyecanlıdır."
"Geçen sene risk alamayacak durumdaydım ve istirarlı olup puanlar kazanmam gerekiyordu. Bu sene ise tamamen farklı. Öncelikle şampiyonluk mücadelesi veriyorum ancak şu anda şampiyonluk elde etmiş bir şekilde bu mücadeledeyim."
"Tabiki bir şampiyonluk daha istiyorum. Piste çıkıp agresif olmak istiyorum ve bu şekilde olacağım. Brezilya'da bu işi artık bitirmemiz gerektiğini söylemem gibi, sezonun geri kalanında agresif olacağım." dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri