Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Kral dairesinde barış görüşmesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ajda Pekkan ile Serdar Ortaç arasındaki şarkı krizi tamamen çözüldü.

Yaşadıkları polemikten sonra sadece bir kez Reina`da düzenlenen F1 partisinde bir araya gelen ikili, Kıbrıs buluşmasında buzları tamamen eritti.
SERDAR Ortaç, şarkısını Kral TV gecesinde izinsiz okuyan Ajda Pekkan`a “Tapusunu almadan eve nasıl giremezsen, imza atmadan da şarkımı okuyamazsın. O süper starsa ben de tornacıyım“ diye tepki göstermiş, bu sözler ikili arasında ciddi bir kriz yaratmıştı. Bu gerilimin ardından Reina`da düzenlenen F1 partisinde Pekkan, Ortaç`ı yanına çağırarak “Resim“ şarkısını birlikte okumalarını teklif etmiş, barış yolunda ilk adım da o gece atılmıştı. Bu çabalar Kıbrıs`ta sonuç verdi, bayramda buzlar tamamen eridi. Bayram tatilinde Cratos Premium Otel`e giden Ortaç, otel sahibi Murat Bozoğlu`nun daveti üzerine dünyaca ünlü Romen Grup Morandi`yi Ajda Pekkan`la aynı locada izledi. Gösteri sırasında sohbet de eden ikili, zaman zaman birbirlerine sarılarak arada hiçbir dargınlığın kalmadığını herkese ilan etti.

Serdar Ortaç, Cratos Premium Otel`in kral dairesinde kalan Ajda Pekkan`ı, otelin sahibi Murat Bozoğlu ile ziyaret etti.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst