InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pes 2011 Demo Download

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Metin2 Pvp GM

admin

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
GM
Konular
21,048
Çözüm
48
Online süresi
5mo 21d
Reaksiyon Skoru
20,145
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
854
MmoLira
3,777,737
DevLira
-3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Futbol oyunu dendiğinde akla gelen iki isim vardır: Konami'nin Pro Evolution Soccer'ı ve EA'in FIFA'sı. Her sene olduğu gibi, 2011'de de bu iki oyun arasında yaşanacak olan amansız savaş bugün resmi olarak başladı. İlk kurşunu atansa Konami oldu ve PES 2011'in demosunu yayınladı.

Demo'da 10 dakikalık bir maç yapma şansına sahipsiniz. Bu maç dilerseniz Barcelona ve Bayern München arasında, dilerseniz de Chivas de Guadalajara ve SC Internacional takımları arasında olabiliyor. Yani demo'da fazla bir takım seçeneğine sahip değilsiniz.

Maç sırasında bir spiker de duymayacaksınız. Ancak demo'yu kurduğunuzda sizi büyük bir sürpriz bekliyor olacak: Demo Türkçe desteği ile birlikte geliyor...

Eğer PES 2011'in neler sunacağını merak ediyorsanız, 1.3 GB büyüklüğündeki kurulum dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Oyunun tam sürümü ise, 8 Ekim'de raflarda olacak.

Download:

TeşekkürLer :)

Süpermişde biraz ağır indiriyor :D

Teşekkürler :)

ben betasını oynadım türkçeleştirme yapmışlar ama güzel olmamaış bu kadar yıldır ingilizce terimlere alıstık bize biraz garip gelicektir ki pesin türkiyede ne kadar sevildiğini anladılar ki türkçesini çıkarttılar yanlız spiker konusmaları türkçe değildi tam sürümünde belki türkçe olur son olarak fifa 2010 pes 10 geride bırakmıstı geçen yıl bakalım bu yıl tam sürümde kim daha iyi olcak bence fifa 2011 de pesi geride bıcakcağını düşünyorum bazı gözüme çarpan özellikler saha cok gerçekci dikakt edin bide fiziksel özellikleri yönetebiliyosunuz bundan kastım girince anlarsınız biraz değişik ama alısmak biraz uzun sürcektir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri