PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TKMt2...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ero007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Nasıl buldunuz¿¿

• Mükemmel

• Fena Değil

• Kötü,Tarzım değil

• Çok Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

ero007

Level 4
TM Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
69
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar bir tanıtım yapıyorum.Serverimizin adı TKMt2.Önce bir kaç önemli bilgilendirme yapmak istiyorum.Bazı userler oyuna girdiğinde çok sıkıntı yasşıyor neden?Çünkü hep kolay server oynamışlar ve kolay kasılmışlar.Halbuki 2-3 gün oynasalar zevk almaya başlıyacaklar.Serverda 2000 + user var su anda.Ve 1 defa bile lag olduğunu görmedim.Oyuna para yatırmak isteyenler zorluk çekmezle 16.30 da yatırdım parayı 17.00 da ödeme bildirimi yaptım sitede 30 dk sonra 12000 cash vardı ( Cash TKMt2'nin EP'sidiR).Cashlerimizle Nesne marketteki itemleri alabiriz örnek Kutsal kııç Kraliyet vb.Nesne marketten bakıp Esc tusuna basın hani karakter değişikliği filan filan varya oraya en üstte nesne market yazar tıklayın ID pw ile giriş yapın ve ordan satın alın bu kadar basit.Bilmeyenler için bankaya para yatırmayıda anlatım

1- İtemizi Seçin,Gerekli Cash İcn Paranızı Hazırlayın..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2-''www.tkmt2.net'' Adresine Gidin,Giris Yapın,Daha Sonra Siparis Numarası Alın.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3-Orda Gordugunuz Sube Kodu Hesap Numarasını Bir Kagıda Yazın..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
4-Paranızı Alın,Atlayın Bir Dolmusa En Yakın 'GARANTİ BANKASI ATM'nin Yolunu Tutun.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
5-Kartız İşlemi Anlatıyorum.
Atm'de Giris Tusuna Basın,Hesap Numarası İle Para Yatırmaya Basın,
GerekLi Bilgileri Girin.[Hesap Numarası Sube Kodu Ve Yatırılacak Miktar.]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6-Devam Edin İşlemlere.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
7-Orada 1'den 14'e kadar Sanırm Secenekler Olacak. Örnek Vereyim..
Kira Ödemesi Flan Var.Onlardan Diğer'i Sececeksiniz.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
8-Daha Sonra,Sizden TC Kimlik Numarası,Yatırılacak Miktar,Geçerli Bir Telefon Numarası,Dogum Tarihi [GG/AA/YYYY] Olaraktan Yazacaksınız.
8'e Not- 18 Yas SOrunu Yoktur Kartsız İslemde..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
9-Yatırılacak Parayı Açılan Sagdaki Yere Koymanızı İsteyecek,Siz Hem İtem İçin Yatıracagınız Parayı Hemde Banka 5 TL Alıyor İslem İcin Onu Oraya İteceksiniz Ceker Kendisi.
Örnek Vermek Gerekirse..
Simdi Eger Sadece 92 Silahı Alacaksanız.. 10tl silah + olarak 5 tl [islem parası] Toplam = 15 tl yatıracaksınız..
Eger Sadece 65 Lv Özel Zirh Alacaksanız.. 15 TL zirh + olarakda 5 tl [islem icn alınan para] Toplam = 20 TL yatırmalısınız.
Eger Zırh Ve Silah [ikisinide aynı anda almak istiyorsanız..] Zirh 15 + Silah 10 + 5 tl İslem Parası Buda Eder 30 TL.
Umarım Örnekler Yararlı Olmustur.. [Bence Oldu]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10-Parayı Çekti İceri,Sonra Bir Ekran Gelecek Paranız Sayılıyor Diyecek...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
11-Parayıda Saydı,Sonra İsleme Devam Ediceksiniz.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
12-Onay Ekranı Gelecek.. [Unutmadan Onay Ekranınız Birinde T**** K**** Yazısını Gormeniz Gerekiyor...]
Onaya Basacaksınız Bilgileri Kontrol Edip..
Tekrar Gelecek Tekrar Kontrol Edip Onaylıcaksınız..
13-Tekrar Bekletecek Ve Sonunda Makbuz Verecek....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
14-Makbuzu Alıcaksınız.
Dolmus Duragına Gideceksiniz Atlıcaksınız Dolmusa Tekrar Evin Yolunu Tutacaksınız...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
15-Eve Geldikkkk...
Simdi Acın Google Chorme'yi [Reklam :p ]
www.tkmt2.net Adresine Girin,Giris Yapın,Orada İslemde Olan *** Sayılı Siparis Numaranız Bulunmaktadır..
Ödeme Bildirimi Yapmak İcin Burayı Tıklayınız Yazacak Orada Burayı Tıklayın Yazan Yere Bi Kerecik Tıklayın...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
16-Sonra Ödeme Bildirimde Boslukları Doldurunuz...
'*' İle İsaretli Yerler ZorunLudur...
17-Ödeme Bildirimizi Yapın...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
18-Yetkililerin Onaylamasını Bekleyin....
Onaylama Ne Kadar Suruyor Bilgim Yok..
Saat 8'de bildirim Yaptım...
İsten 00.00'da Cıktım Eve Geldıgımde Onaylanmıs 20.000 Cash'im Hazırda Duruyordu..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
19-Onaylandgnı Anlamak İcin Ara Ara www.tkmt2.net'e giris Yapın,Bakın Cash '0' Yerinde 12.000, 8.000, Yada 20.000 Yazacaktır..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
20-12.000,8.000,20.000 Yazdıgını Gordugunuz Anda Oyuna Giris Yapın...
Sonra,''Esc'' Tusuna Basın Oyundayken..
Daha SOnra TKMt2 Nesne Marketi'Ne Tıklayıp,Giris Yapın İtemleri Alacagınız Hesaba...
Daha Sonrada..
İtemizi Buldunuz....
Yanındaki ''SATIN AL''a Tıklayın...
Ve Bekleyin Miktar 1 Adet Flan Cıkacak O zaman İteminiz Gelmis Demektir..
Satın Aldıktan Sonra Cıkın Nesne Marketten Cıktıktan Sonra Oyunda Bırsey Yazamayabilirsiniz..
Dikkat..!!!
Bu Durmda Oyunu Alta Alın Tekrar Oyunu Uste Alın..
Umarım AnLadınız
Neyse, Sonra Nesne Marketi'ne tiklayın Şu Pembe Elbiseli HanımEfendi Uzun Saclı
Nesne Markteti'ne Tıkayın Tekrar Ordanda Sonra Burayada Dikkat Depo Sifreniz İle Giriş Yapın Ve İtemizi Alın Hava Atın...:D

Şimdi ise server özellikleri npclerde öle çelik yarı insan filan yok ama sanırım bu resim her şeyi anlatıyor :)

tkmt2client201009151033.png

Pazarlarda Çelikler 2m 1m.
5.Efsun yaşlı morukta kutsama küresi seçeneğinde mevcut.
Ruh Taşı 150k P açmak zor deiL.
Yeni potlar var normal potların 2 katı hp ve sp veriyor Pembe iksir ve Gök mavisi iksir ancak 80+ kullanbilir ve fiyatlarıda doğru uzantılı artmakta.
120 lvl silahları var ama ilk önce nesne marketteki 92 silahına ve yine nesne marketteki yeşil kristale sahib olmanız lazım bu 2 sinde sahipseniz Buz zindanın iç girişinde mavi kuyudan 120 silahını basabilirsiniz.Kraliyetlerin defansı 700 dür + 5000 hp vardır.
Efsun oranları 10-15 sawunmalar 1500-2000 hp 10 yarı insan 15 büyü gibidir.
Her gün saat 2 de 3 yol savaşı vardır kazanan ülkeye 450 2. olan ülkeye 250 3. olana ise 150 drop verilmektedir.
Ox zaman zaman olur.
Anlıyacağınız Süper Bir server Hatta ve hatta Türkiyenin en iyi serverı olduğunu iddia ediyorum.Ve linkler diyorum :m08:

Anasayfamız:http://www.tkmt2.net/
Forumumuz:http://tkmt2.forum.st/
Kayıtlar Emaile aktifleştirmelidir Dikaatinizeeeee :)

Benden bu kadar oyunda her türlü yardımım dokunur nickim RemoVeR dır bi pm yanınızdayım hade K.G :l04::l04:

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri