kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Global Wars Sıkca Sorulan Sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu nedir?

"Global Wars" Web Tabanlı Kitlesel Çok Oyunculu Strateji Oyunu olduğunu. Oyundaki olaylar Modern çağda görülür. Sen rekabet ya da oyuncular tek bir dünyada yaşayan binlerce işbirliği.

Ben bilgisayar için onu oynamak için yüklemeniz gerekiyor mu?

Hayır Tek ihtiyacınız bir tarayıcı ve Internet bağlantısı vardır.

Ben oyun için ödemek zorunda mıyım?

Hayır "Global Wars" tamamen ücretsizdir.

Tamamen yok edilebilir mi?

Rağmen Hayır senin nüfus azaltılmış olabilir ve bazı binaların - tahrip ülkenizi yok edilemez.

Ne zaman online değilim olur?

Kaynaklarınızı ve nüfus büyümeye devam ediyor. senin binalar ve araştırma sipariş varsa da, onlar geliştirmeye devam edecektir. Siz farkinda bile olmadan saldırıya olabilir. Oyunun tüm etkinlikler hesabınızla bağlantılı hatırlar. Global Wars dünyası asla uyumaz.

Birden fazla bir hesabınız var mı?

Hayır kullanımı ve birden fazla hesap sömürü bir oyuncu tarafından kesinlikle yasaktır.

Benim kaynakları artış yok. Neden?

- Size madenleri, petrol kuyuları, üretim tesisleri vb inşa etmek ve onları işçi işe sahip kaynakları toplamak için.

Nasıl para kazanabilirim?

Çeşitli yollarla para kazanmak için "Global Wars". Eğer serbest ekonomide Global pazarda, ticaret insanlar kiralayabilirsiniz, saldırı düşman oyuncular vs

Miyim Enerji deposu?

Hayır üretmek Enerji an için vatandaşları ve sanayi tarafından tüketilmektedir. Fazla kaybolur.

Nasıl ek kaynaklar elde mi?

Eğer bir dış bölge olarak baz Kaynak inşa edebilirsiniz. Ancak, Kaynak taban ve saldırıya olabilir tamamen düşman orduları tarafından yok edildi. korunacak Bu nedenle vardır.

Sadece bir şey ama hiçbir şey değişti yaptı. Neden?

Her bina ne zaman bitti etkinleştirilmesi gerekir. Aynı araştırma teknolojiler için de geçerli.

Neden nüfus büyümesi değil mi?

Nüfus artışı birçok faktöre bağlıdır. Sizin veya artan nüfusu desteklemek için size vatandaşların ihtiyaçları için yeterli enerji üretmek eğer yeterli konut varsa kontrol edin. Ilaç büyüme artar. Yüksek düzeyde eğitim ve aşırı nüfus o azalır.

Yeterince arazi daha inşa etmek zorunda değilsiniz. Şimdi ne olacak?

Yeni toprakları satın alarak ülkenizin sınırları genişletmek zorundayız. Yeni bölgeler alabilmelidir için Sermaye yükseltmeniz gerekir. (Sermaye her seviye) 1 fazla toprak alınmasını sağlar.

Ben sadece, ama bir yağ yakıcı santral inşa benim enerji çıkışı artmaz. Neden?

Eğer Santral için yeterli yağ varsa kontrol edin. Yağ yakıcı güç santralları Petrol büyük miktarlarda tüketmek. Yoksa Hidro-elektrik santrali ve Nükleer Santraller gibi alternatif enerji kaynaklarına yönelmek deneyebilirsiniz.

Ben Kaynak taban oluşturmak istiyorum, ama yapamıyorum. Neden?

Çek Jeoloji ve Lojistik yeterli gelişmişlik düzeyleri varsa. Jeoloji hangi bir temel oluşturabilir menzilin artması bir ek dış kaynak ve Lojistik yararlanmak sağlar.

benim kaynak baz Neden toplanan ben kullanamıyorum kaynaklar?

Size geri ülkenize onları taşımak için var bu kaynakları kullanmak için.

Ülkemde bir şey inşa edemez. Neden?

Sizin Altyapı tahrip olmuştur. Sipariş şey yapabileceksiniz için tamir gerekiyor.

Bazı Yerlerde Devrik Cümle olabilir.Cümkü Bu İngilizcey'di Bende Google Ceviri Kullandım:D

byCasualty

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri