Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Uluç'a göre avantaj kimde?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 259

Cagataye95

Mer Ka Bah
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
13 Mar 2009
Konular
3,415
Mesajlar
16,860
Online süresi
2d 22h
Reaksiyon Skoru
1,542
Altın Konu
2
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
421
MmoLira
670
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hıncal Uluç, NTV'de yayınlanan 90 dakika programında Süper Lig'deki yarışı değerlendirdi...


"Denizlispor son haftaya girilirken kümede kalmayı garantileyebilir, o yüzden de Beşiktaş daha avantajlı gözüküyor. Beşiktaş'ın bir diğer avantajı da bir beraberliğe tahammülü var, averajda Sivasspor'dan iyi durumda."

"Ligin bitimine iki hafta kaldı. Bu iki hafta içinde Beşiktaş, Galatasaray ve Denizli ile oynuyor. Sivasspor da Gençlerbirliği ve Sivasspor ile karşılaşıyor. Ortak rakipleri Galatasaray, Beşiktaş'ın avantajı ise kendi sahasında oynamak.

Denizlispor son haftaya girilirken kümede kalmayı garantileyebilir, o yüzden de Beşiktaş daha avantajlı gözüküyor. Beşiktaş'ın bir diğer avantajı da bir beraberliğe tahammülü var, averajda Sivasspor'dan iyi durumda. Sivasspor'un beraberliğe tahammülü yok. Berabere kaldıkları anda Beşiktaş işi bitiriyor.

Bütün bu göstergeler Beşiktaş'ın lehine. Ama yine de Türkiye'deki futbolun oynanma düzeyi hakikaten vasatı aşamadığı için basit hatalar her şeyi değiştirebiliyor. O yüzden lig bitmeden bir şey bitmez."
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst