kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Usta yorumcudan şampiyonluk yorumu!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 282

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Usta yorumcudan şampiyonluk yorumu! 'Galatasaray rahat, Beşiktaş erken gol atamazsa...'​


Usta yorumcudan şampiyonluk yorumu! 'Galatasaray rahat, Beşiktaş erken gol atamazsa...'



Süper Lig'in 42. haftasında oynanacak maçlarla 2020-2021 sezonunun şampiyonu belli olacak. 3 büyüklerinde matematiksel olarak ipi göğüsleme ihtimali olsa da Beşiktaş ve Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye göre çok daha fazla şansı var. Cumartesi günü gözler Göztepe-Beşiktaş ve Galatasaray-Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında olacak. İki takım da son haftaya 81 puanla girdi. Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, şampiyonluk yarışını değerlendirdi.​

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü yarın (15 Mayıs) oynanacak mücadelelerle sona erecek ve şampiyon belli olacak. Son haftaya Beşiktaş ve Galatasaray 81 puanla girerken, Fenerbahçe'nin ise 79 puanı bulunuyor. Beşiktaş İzmir'de Göztepe'yle, Fenerbahçe ise Kayseri'de Kayserispor'la karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar ise sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Nefes kesecek müsabakalar öncesinde değerlendirmelerde bulunan usta yazar Murat Özbostan, şampiyonluk yarışını yorumladı. Galatasaray'ın en büyük kozunun Fatih Terim olduğunu ifade eden Özbostan, Beşiktaş'ın şampiyon olabilmek için mutlaka erken gole ihtiyacı olduğunu vurguladı.
İşte Murat Özbostan'ın o yazısı...
Yarın büyük gün. Çok uzun ve yorucu bir maraton oldu. 21 takımlı ligin getirmiş olduğu maç yükü, futbolun bütün aktörlerini çok yordu. Beşiktaş ipleri elinde tutan takım. Avantajı da hâlâ cebinde.
535

Durum böyle iken siyah-beyazlı takımın önündeki tek engel stres ve panik. 4-5 haftadır bu hastalık var. Özellikle Sergen Yalçın'ın kaybedilen 2 maç sonrasındaki düşük yüz ifadesi ve iddialı olmayan söylemleri camianın gardını düşürdü. İzmir'de de bu görüntü devam ederse Beşiktaş kâbus görür.
557





Göztepe maçında istenen galibiyetin gelmesi için Beşiktaş'ın erken golü bulması ve rahatlaması şart. Karagümrük maçında yüzde 500 aranan Atiba'nın hem oyuncu hem de kaptan olarak sahaya dönecek olması Kartal'ın maçtaki büyük avantajı. Ne Necip ne de Dorukhan bu boşluğu doldurdu. Yüzde 90 verdiğim Beşiktaş'ın şampiyonluk oranını yüzde 70'e indirdim ama...
520

G.SARAY KAYBEDERSE KARALAR BAĞLAMAZ
Galatasaray'a yılın fırsatını hem Beşiktaş hem Fenerbahçe verdi. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'a göre daha rahat olan taraf. Şampiyon olamazsa da karalar bağlamaz. Galatasaray'da Babel, Taylan, Gedson formda. Santrfor kim oynasa golünü atıyor.
574



Derbi galibiyeti Galatasaray'ı açıkçası havaya soktu. Başkan Mustafa Cengiz'in sessizliği, Florya'nın dış dünyaya kapanması, Fatih Terim'in tam konsantrasyonu Galatasaray'ın kupayı ucundan tutmasına neden oldu.
589



Sarı kırmızılı takımın en büyük kozu Terim... Çünkü Kurt Hoca, yılların tecrübesiyle Süper Lig'in havasını en iyi koklayan ve bu ligin kodlarını çok iyi bilen isim.
535
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst