tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yettİ artik ya :@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turbocuk131
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 755
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADASLAR YETER ARTIK GERCEKTEN ÇOK KOTU SU 4x CİLER GM NOLUR ÇARE BUL SUNLARA YA ADAM 4x ACMİS EDİT DİYO OLMAS BÖLE SEY YA :mad: VE BENİM adım:PendikAttack bilirsiniz belki bana durduk yere ban attınız bi adam ssmi almıs ilk o adam adam bana kufur etmisti sora konusmayı kapamıs ben edincede ss yollamıs gm lütfen çare bull ya adam 4xle yatırıor bide ezik dio ya olmas böle sey ya :ka24: :m15: :f15: :ka10: lutfen gm çıldırcam yalvarıyorum ben bu metini gercekten çok sewiyorum we her gun oynuyorum ama gm bıktım artık ya :(

Son düzenleme:
emrah abi ben şöyle bişe diyorum.Oyuna girerken hani root epk filan dosyaları kontrol ediyor indiriyor güncelliyor filan bişe yapıyor ya o dosyaların arasına Pc eix ve Pc epk dosyaları da eklenebilir mi ? Yani oyuna girerken pc eix px epk dosyalarını da güncellesin ?Mümkün mü böyle bişe ?

emrah abi ben şöyle bişe diyorum.Oyuna girerken hani root epk filan dosyaları kontrol ediyor indiriyor güncelliyor filan bişe yapıyor ya o dosyaların arasına Pc eix ve Pc epk dosyaları da eklenebilir mi ? Yani oyuna girerken pc eix px epk dosyalarını da güncellesin ?Mümkün mü böyle bişe ?

bencede auto packer ile guzel olur ama kırmayı basarabılrler bı turlu gırmeye calısırlar vede pc.ikon vb dosyaların boyutu 50mb falan ama calısırsa onada razıyız

oyun açıkkende değiştirebiliyolar o dosyaları. o yüzden oyle bir güncelleme olsa bile değiştirirler.ayrıca 4x bildirimlerinizi 4x hile bildirimleri video göndermeden yapacagınız bildirimler dikkate alınmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri