HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler şifremi deyiştirmem lazım ama deyiştirilmiyor :S önce şifremi unutum la denedim deyiştirmeyi
Knight Online şifrenizi unuttuysanız, değiştirmeniz için size yardımcı olabiliriz.
Başlamak için lütfen Kullanıcı Adınızı ve Doğrulama Kodunu girerek aşağıdaki formu doldurun.
yaw yandaki resmdeki verilen herşeyi yazdım en az 200 kere yazdım hiç biride olmadı :S anlamadım
Sitenin adresindede knightonlineworld.gamersfirst.com/forgot_password.php?email=no
email=no yazıyor :S
email i deyiştiricem deyiştiremiyorum :S neden diyceksiniz gizli sorumun cevabını yazıyom ama yanlış diyor ilk okuduğum okulu benden iyi bilecek :S
yaw BU VERDİKLERİ HİZMETTEN HİÇ MEMLUN DEYİLİM KAHROLSUN KNİG YAW :S PF DELİ OLDU
bilen varsa yardım etsin
ter bir cevap yazmayın kafam atmış zaten............ neyse

.
---------------------------------------------------------------
.
OLMUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
.
Düzeldi Düzeldi :d Oley Oh Be 10 Gb Yi Kurtardik :d
Knight Online şifrenizi unuttuysanız, değiştirmeniz için size yardımcı olabiliriz.
Başlamak için lütfen Kullanıcı Adınızı ve Doğrulama Kodunu girerek aşağıdaki formu doldurun.
yaw yandaki resmdeki verilen herşeyi yazdım en az 200 kere yazdım hiç biride olmadı :S anlamadım
Sitenin adresindede knightonlineworld.gamersfirst.com/forgot_password.php?email=no
email=no yazıyor :S
email i deyiştiricem deyiştiremiyorum :S neden diyceksiniz gizli sorumun cevabını yazıyom ama yanlış diyor ilk okuduğum okulu benden iyi bilecek :S
yaw BU VERDİKLERİ HİZMETTEN HİÇ MEMLUN DEYİLİM KAHROLSUN KNİG YAW :S PF DELİ OLDU
bilen varsa yardım etsin
ter bir cevap yazmayın kafam atmış zaten............ neyse

.
.
OLMUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
.
Düzeldi Düzeldi :d Oley Oh Be 10 Gb Yi Kurtardik :d