kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam destek sistemi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KucukCocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KucukCocuk

Level 8
TM Üye
Konular
414
Online süresi
13m 49s
Reaksiyon Skoru
314
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
192
MmoLira
8
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Bildiğiniz gibi bugün destek sistemimizi hizmete aktif duruma getirmiş bulunmaktayız. Kullanmakta zorluk çeken / çekecek üyelerimiz için aşağıdaki klavuzu hazırladım.

ADIM-1

İlk önce adresine giriniz ve üye girişi yapınız. Üye girişi yaptıktan sonra Menüde bulunan "DESTEK" sekmesine tıklayınız. (Resimde gösterilmiştir.)
destek4.jpg

ADIM-2

Destek sistemine giriş yaptıktan sonra, "Yeni Talep Gönder" butonuna tıklayınız.(Resimde Gösterilmiştir.)

destek1.jpg

ADIM-3

Yeni Talep Gönderme seçeneğini seçtikten sonra Karşınıza form çıkacaktır. (Resimde gösterilmiştir.)

destek2.jpg

Resimde işaretlenmiş olan ;

1 Numaralı Alan : Kategori seçimi yapınız (Oyunlar, Joygame ve Joypara mevcut.) Sorununuz hangisi ile alakalı ise onu seçiniz.

2 Numaralı Alan : Sorununuzun veya Talebinizin konusunu belirtin.

3 Numaralı Alan : Resim ekleme butonuna tıklayarak resim linki ekleyebilirsiniz.(SS , Ekran görüntüsü)

4 Numaralı Alan : Bu bölüme ise sorunun tanımını yazınız.(Açık bir dil ve ayrıntılı bir şekilde.)

5 Numaralı Alan : Konu ile ilgili dosya varsa ekleyiniz. Yoksa boş bırakınız.

6 Numaralı Alan : Destek Talebini Gönderiniz.

ADIM-4 (Talep görüntüleme) ;

Destek sisteminin "Talepler" Menüsünden açmış olduğunuz talepleri, talepler hakkında gelişmeleri görebilirsiniz. (Resimde gösterilmiştir.)

destek3.jpg

Joygame, Joypara ve oyunlarımız ile ilgili tüm soru, sorun ve şikayetlerinizi artık Joygame Destek Sistemi ile bize iletebilirsiniz. Sistemimiz size 7 / 24 hizmet verecektir. Sorularınıza en geç 48 saat içerisinde cevap verilecektir.

Keyifli Oyunlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri