- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ETT arkadaşlar lütfen bu yazıyı okuyan herkes bildiklerinin lütfen açıkca yazsın çünki bazı ark.lar biliyo ama abunu nednse söylemekten çekinio.şimdi ben indirmeyi gayet açık ve net bir şekilde paylaşıcam ama bende ne yazikki üye olmayı bilmiyorum 
şimdi metin2.co.kr adresine giriniz orda sol köşede CLİENT DOWNLOAD biye hareketli bir pano var ona tıklayın ve açılan sayfadaki sayfanın hemen başında biri yeşil button ve 2 kırmızı button göreceksiniz yeşil buttona basın ve açılan sayfada kaydet i tıklayın....
Not:Kankiler ben yükledim ama yükleme uzun sürüyo tabii bilgisayarınızıda bağlı benim download etmem tan 4 saat 12 dk sürdü
dakka tutmuştum
eet ben bütün bildklerimi payylaştım allh rızası için bi allıh kuluda şu raya resimli yada videolu nasıl kayıt olunacağını göstersinde bende ona +++++++++repleri veriyimm...

şimdi metin2.co.kr adresine giriniz orda sol köşede CLİENT DOWNLOAD biye hareketli bir pano var ona tıklayın ve açılan sayfadaki sayfanın hemen başında biri yeşil button ve 2 kırmızı button göreceksiniz yeşil buttona basın ve açılan sayfada kaydet i tıklayın....Not:Kankiler ben yükledim ama yükleme uzun sürüyo tabii bilgisayarınızıda bağlı benim download etmem tan 4 saat 12 dk sürdü
dakka tutmuştum
eet ben bütün bildklerimi payylaştım allh rızası için bi allıh kuluda şu raya resimli yada videolu nasıl kayıt olunacağını göstersinde bende ona +++++++++repleri veriyimm...
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
%100 indirme yolu budur yapamıyorum demeyin artık
bilen biride üyeliği anlatsın
bilen biride üyeliği anlatsın- Katılım
- 17 May 2009
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
//edit.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)