B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 çin serverini indirme %10000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iso123445
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

iso123445

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 26 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ETT arkadaşlar lütfen bu yazıyı okuyan herkes bildiklerinin lütfen açıkca yazsın çünki bazı ark.lar biliyo ama abunu nednse söylemekten çekinio.şimdi ben indirmeyi gayet açık ve net bir şekilde paylaşıcam ama bende ne yazikki üye olmayı bilmiyorum :D:D şimdi metin2.co.kr adresine giriniz orda sol köşede CLİENT DOWNLOAD biye hareketli bir pano var ona tıklayın ve açılan sayfadaki sayfanın hemen başında biri yeşil button ve 2 kırmızı button göreceksiniz yeşil buttona basın ve açılan sayfada kaydet i tıklayın....

Not:Kankiler ben yükledim ama yükleme uzun sürüyo tabii bilgisayarınızıda bağlı benim download etmem tan 4 saat 12 dk sürdü :D dakka tutmuştum:D

eet ben bütün bildklerimi payylaştım allh rızası için bi allıh kuluda şu raya resimli yada videolu nasıl kayıt olunacağını göstersinde bende ona +++++++++repleri veriyimm...

%100 indirme yolu budur yapamıyorum demeyin artık :D bilen biride üyeliği anlatsın

//edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben paylaştım sonra etrafta yapamıyorum demeyin artıkk isteyen indirirr siz bilirsinizz

aynen bende indirdim çok uzun sürüyor arklar:D:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri