mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Aşkı ağlak yaşamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 186

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gökhan Türkmen, internete yüklediği “Büyük İnsan“ şarkısıyla adını duyurdu, ardından bu parçayla aynı adı taşıyan bir albüm çıkardı. Yeni şarkıları beğenildikçe hayran kitlesi genişledi. Ajda Pekkan`ın “Şarkıları yüreğime dokunuyor“ dediği genç müzisyen, başarısını Altın Kelebek ödülüyle de taçlandırdı. Türkmen, şimdi ikinci albümü “Biraz Ayrılık“la müzikseverlerin karşısında...

Özgür Akkuş`la düet yaptığın “Kayıp Şehir“ şarkısı şu sıralar radyolarda sıkça istek alıyor, klip de bir süredir müzik kanallarında yayınlanıyor. Nasıl kesişti yolunuz onunla?

- Özgür benim kuzenim. Çok uzun zamandır birlikte bir şeyler yapmaktan bahsediyorduk, sonunda “Kayıp Şehir“ şarkısında düet yaptık ve onun albümüne kısmet oldu. Özgür bence müzik piyasasının en değerli seslerinden biri. Umarım benim sesimin onun müzik yolculuğuna bir katkısı olur.

Şarkılarının çoğu diğer kuzenin Serkan Söylemez`e ait. Siz sülalece müziğe yeteneklisiniz anlaşılan...

- Evet, Serkan da teyzemin oğlu. Onunla küçük yaşlardan beri bir şeyler yapar, paylaşırız. Ben gitar çalmaya başladığımda o şiir yazardı, sonra birlikte şarkılar yapmaya başladık. İkimiz güzel bir ruh oluşturduk ve insanlar bu ruhu, bu samimiyeti sevdi.

AYKUT GÜREL, “YAS“ ŞARKISINI OKUYACAĞIMI RÜYASINDA GÖRMÜŞ

Yeni albümünde Sezen Aksu`nun “Yas“ şarkısını da seslendirmişsin. Bu şarkıyı albüme almaya nasıl karar verdin?

- Sezen Aksu`nun başka sanatçılara verdiği şarkılarını topladığı bir albüm projesi vardı. Albümdeki çoğu şarkının aranjörlüğünü, benim de prodüktörüm olan Aykut Gürel yapıyordu. Repertuvarda “Yas“ da vardı. Aykut Ağabey, üzerinde çalışırken o şarkıyı bana okutuyordu. Bir yandan da benim albümüm için çalışıyorduk ve Sezen Aksu`dan bir şarkı almayı düşünüyorduk. Sezen Aksu tesadüfen “Yas“ı albümden çıkardı. Aykut Ağabey de rüyasında o şarkıyı benim kendi albümüm için okuduğumu görmüş. Ertesi gün bana “Okur musun“ diye sordu, ben de “Seve seve“ dedim ve şarkı ikinci albümüme girdi...

Desene Aykut Gürel`e malum olmuş!

- Benim temiz kalpliliğimi de es geçmeyelim tabii. Çok severim o şarkıyı. Müzik dünyasına adım attığımdan beri, her sahnemde mutlaka söylerim. Sonunda albümüme koymak kısmet oldu.

Müzik dünyası seni internete yüklediğin “Büyük İnsan“ şarkısıyla tanıdı. Bu şarkının senin için ayrı bir yeri olduğu açık. Peki ikinci albümünde “Büyük İnsan“ gibi öne çıkan bir parça var mı?

- Tabii “Büyük İnsan“ benim için ilk olduğundan ve tanınmamı sağladığından, onun yerini hiçbir şarkı tutamaz. Aşk gibi, ilk heyecan gibi bir şey o. Bir de çok seviliyor, hâlâ yeni albümüm için katıldığım programlarda benden “Büyük İnsan“ı istiyorlar mutlaka. İkinci albümümde öne çıkan parçalar ise “Biraz Ayrılık“, “Rüya“ ve “Bir Öykü“.

AŞKI AĞLAK YAŞAMIYORUM

Hazır aşk demişken sormak istiyorum; aşk hayatın ne durumda? Birçok genç hayranın var ve internetteki forumlara bakılırsa bunu gerçekten merak ediyorlar...

- Meraklarını anlıyorum ama bu konuda konuşmayı pek sevmiyorum.

Çoğu ünlü erkek sevgilisi olduğunu açıklamak istemiyor. Bir strateji mi bu, “Genç kız hayranlarım üzülür“ endişesi mi taşıyorsunuz?

- Ben üzüleceklerini sanmıyorum. Benim mutlu olmam, onları da mutlu eder diye düşünüyorum. O yüzden ben saklamam, söylerim...

Yani?

- Yaklaşık üç aydır birlikte olduğum biri vardı. Ama ilişkimizi geçtiğimiz gün noktaladık.

Müziğe dönelim... Moda deyimle “romantik müziğin yeni prensi“ olmaya aday bir imaj çiziyorsun. Ama tüm röportajlarında aslında hiç de romantik olmadığını söylemişsin. Romantizmden bu kadar yoksunsan nasıl ortaya çıkıyor bu duygusal şarkılar?

- Romantizmden yoksun değilim tabii ki. Sadece aşkı ve romantizmi ağlak, melankolik bir şekilde yaşamıyorum. Çoğu zaman mantığım ağır basıyor.

SOKAKTA TANINMAK HOŞUMA GİDİYOR

Peki sahne programlarında da hep duygusal şarkılar mı seslendiriyorsun?

- Benim slow parçalardan oluşan bir repertuvarla sahneye çıktığım düşünülüyor ama tam tersine çok eğlenceli bir sahnem var. Bu nedenle beni ilk kez dinlemeye gelenler şaşırıyor, “Biz seni böyle bilmiyorduk, inanılmaz eğlendik“ diyorlar.

Birkaç yıl öncesine kadar kimse adını bilmiyordu, şimdi sokakta tanınıyor, hayranlarına imza dağıtıp onlarla hatıra fotoğrafı çektiriyorsun. Ünlü olmak sana kendini nasıl hissettiriyor?

- Sadece omuzlarıma daha fazla sorumluluk yüklüyor. Onun dışında hayatımda değişen pek bir şey yok. Ben sokakta yine rahatça dolaşıyorum. Bakışlardan da rahatsız olmuyorum, aksine tanınmak hoşuma gidiyor. Ayrıca kendimi ünlü gibi hissetmiyorum, sadece yaptığım şarkıları birileriyle paylaşıyormuşum ve “Bak böyle bir şarkı yaptım, nasıl olmuş“ diyormuşum gibi geliyor.

ALTIN KELEBEK`İ BEKLİYORDUM

Bu yılki Kelebek Ödül Töreni`nde En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ödülünü aldın. Kelebek, Türkiye`nin en prestijli ödüllerinden biri. Nasıl karşılandı bu başarın?

- Ne yalan söyleyeyim, bu ödülü bekliyordum aslında. İyi işler yaptığıma inanıyorum, bunun getirisinin Atın Kelebek olması güzel bir motivasyon olacaktı, öyle de oldu. Çok güzel tepkiler aldım, en önemlisi de bu ödülü hak ettiğim kanısıydı.

Ödülü Ajda Pekkan`ın elinden aldın. Pekkan senin için “Şarkıları yüreğime dokundu“ dedi. Bu sözler sana neler hissettirdi?

- Çok önemliydi tabii ki böyle değerli bir ödülü Süperstar`ın elinden almak. Onun yorumu da benim yüreğime dokundu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri