- Konular
- 359
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Kaç Kere Format Attığını Bile Hatırlamayan Biri Olarak Size Bir Format Sonrası Rehberi Hazırlayayım Dedim 
Öncelikle Formatımızı Boyutu Yüksek Olan Diske Kurduktan Sonra ;
√ Varsa Diskten Yoksa İnternetten İndirirerek En Güncel Ekran kartı Sürücüsünü Kuruyoruz.
√ DirectX 10 Kuruyoruz.
√ Sistemin Çözünürlük vs. Gibi Görüntü Tema Ayarlarını Yapıyoruz .
Bunlar En Temel Şeylerdir . Bunları Yaptıktan Sonra En Kritik Şey Olan Program Olayına Geçiyoruz . Bu Aşamada Önemli Olan Neye İhtiyaç Duyduğunuz ve Kullanımından Ne Kadar Memnun Olduğunuz . Genelde Formattan Sonra Program Kurulumunda Yüklenme Olur , Format Attım Çok Program Yüklemem Lazım Ayağına Önüne Gelen İndirilir . Eğer Böyle Yapılırsa 1 Kere Daha Format Atarsınız..:l03:
Eğer ki Derseniz Sen Olsan Format Atınca İlk Olarak Neleri Kurardın , Hemen söyleyeyim ;
√ İlk Olarak Antivirüs Programı Kurulmadılır . Size Önerim Yeni Çıkmış Olmasına Rağmen Yüksek Hit Alan Microsoft Security Essential .
√ Antivürüsümüzü Kurup Aktifleştirdikten Sonra Internet Explorer'dan Memnun Değilseniz ( Benim Gibi ) Başka Bir İnternet Tarayıcısı Kurulmalıdır. Önerim ; Google Chrome veya Mozilla Firefox
√ İletişimimiz İçin Windows Live Messenger İndirmeliyiz , Tartışmasız.
√ Bir veya İki Tane de Sistem Bakımı İçin Program İndirmeliyiz . Gereksiz Dosyaları Silen vs. Bunun İçin de Önerim CCleaner veya Registry Medic
√ Bir Adette İndirme Yöneticisi İndirmeliyiz , Download Düzenimiz İçin..Buna Önerim de FlashGet veya Internet Download Manager
Bunlar En Önemlileriydi . Burdan Sonrakileri Size Kalmış Artık Oyun mu Yüklersiniz , Tasarım Programı mı Yüklersiniz Bilemem . Onlara da Bi Bakalım
√ Tasarımlar İçin Photoshop CS5 İndiririm . ( Vazgeçilmez )
√ Oyun İçin S4 League , WolfTeam ve Metin2 İndiririm.
√ Birde Codec İndirmemek İçin Farklı Bi Oynatıcı İndirirdim . Önerim VLC Media Player.
Eğer Format Attıysanız ve Ne Yapacağınızı Bilmiyorsanız Bu Kılavuza Güvenebilirsiniz...

Öncelikle Formatımızı Boyutu Yüksek Olan Diske Kurduktan Sonra ;
√ Varsa Diskten Yoksa İnternetten İndirirerek En Güncel Ekran kartı Sürücüsünü Kuruyoruz.
√ DirectX 10 Kuruyoruz.
√ Sistemin Çözünürlük vs. Gibi Görüntü Tema Ayarlarını Yapıyoruz .
Bunlar En Temel Şeylerdir . Bunları Yaptıktan Sonra En Kritik Şey Olan Program Olayına Geçiyoruz . Bu Aşamada Önemli Olan Neye İhtiyaç Duyduğunuz ve Kullanımından Ne Kadar Memnun Olduğunuz . Genelde Formattan Sonra Program Kurulumunda Yüklenme Olur , Format Attım Çok Program Yüklemem Lazım Ayağına Önüne Gelen İndirilir . Eğer Böyle Yapılırsa 1 Kere Daha Format Atarsınız..:l03:
Eğer ki Derseniz Sen Olsan Format Atınca İlk Olarak Neleri Kurardın , Hemen söyleyeyim ;
√ İlk Olarak Antivirüs Programı Kurulmadılır . Size Önerim Yeni Çıkmış Olmasına Rağmen Yüksek Hit Alan Microsoft Security Essential .
√ Antivürüsümüzü Kurup Aktifleştirdikten Sonra Internet Explorer'dan Memnun Değilseniz ( Benim Gibi ) Başka Bir İnternet Tarayıcısı Kurulmalıdır. Önerim ; Google Chrome veya Mozilla Firefox
√ İletişimimiz İçin Windows Live Messenger İndirmeliyiz , Tartışmasız.
√ Bir veya İki Tane de Sistem Bakımı İçin Program İndirmeliyiz . Gereksiz Dosyaları Silen vs. Bunun İçin de Önerim CCleaner veya Registry Medic
√ Bir Adette İndirme Yöneticisi İndirmeliyiz , Download Düzenimiz İçin..Buna Önerim de FlashGet veya Internet Download Manager
Bunlar En Önemlileriydi . Burdan Sonrakileri Size Kalmış Artık Oyun mu Yüklersiniz , Tasarım Programı mı Yüklersiniz Bilemem . Onlara da Bi Bakalım

√ Tasarımlar İçin Photoshop CS5 İndiririm . ( Vazgeçilmez )
√ Oyun İçin S4 League , WolfTeam ve Metin2 İndiririm.
√ Birde Codec İndirmemek İçin Farklı Bi Oynatıcı İndirirdim . Önerim VLC Media Player.
Eğer Format Attıysanız ve Ne Yapacağınızı Bilmiyorsanız Bu Kılavuza Güvenebilirsiniz...

Konu Tamamen İçeriğiyle , Anlatımıyla DarKlPhanTom'a Aittir...
- Konular
- 5,610
- Online süresi
- 2h 2m
- Reaksiyon Skoru
- 641
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- 125
- DevLira
- 0
Teşekkürler 

- Konular
- 359
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
- Konular
- 1,742
- Online süresi
- 3h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 1,076
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 329
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Teşekkürler güzel paylaşım 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)