Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Format Sonrası Yapılması Gerekenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarKlPhanTom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

DarKlPhanTom

Level 7
TM Üye
Üye
Konular
359
Reaksiyon Skoru
147
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
-11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Kaç Kere Format Attığını Bile Hatırlamayan Biri Olarak Size Bir Format Sonrası Rehberi Hazırlayayım Dedim :)
Öncelikle Formatımızı Boyutu Yüksek Olan Diske Kurduktan Sonra ;

√ Varsa Diskten Yoksa İnternetten İndirirerek En Güncel Ekran kartı Sürücüsünü Kuruyoruz.
√ DirectX 10 Kuruyoruz.
√ Sistemin Çözünürlük vs. Gibi Görüntü Tema Ayarlarını Yapıyoruz .

Bunlar En Temel Şeylerdir . Bunları Yaptıktan Sonra En Kritik Şey Olan Program Olayına Geçiyoruz . Bu Aşamada Önemli Olan Neye İhtiyaç Duyduğunuz ve Kullanımından Ne Kadar Memnun Olduğunuz . Genelde Formattan Sonra Program Kurulumunda Yüklenme Olur , Format Attım Çok Program Yüklemem Lazım Ayağına Önüne Gelen İndirilir . Eğer Böyle Yapılırsa 1 Kere Daha Format Atarsınız..:l03:

Eğer ki Derseniz Sen Olsan Format Atınca İlk Olarak Neleri Kurardın , Hemen söyleyeyim ;

√ İlk Olarak Antivirüs Programı Kurulmadılır . Size Önerim Yeni Çıkmış Olmasına Rağmen Yüksek Hit Alan Microsoft Security Essential .
√ Antivürüsümüzü Kurup Aktifleştirdikten Sonra Internet Explorer'dan Memnun Değilseniz ( Benim Gibi ) Başka Bir İnternet Tarayıcısı Kurulmalıdır. Önerim ; Google Chrome veya Mozilla Firefox
√ İletişimimiz İçin Windows Live Messenger İndirmeliyiz , Tartışmasız.
√ Bir veya İki Tane de Sistem Bakımı İçin Program İndirmeliyiz . Gereksiz Dosyaları Silen vs. Bunun İçin de Önerim CCleaner veya Registry Medic
√ Bir Adette İndirme Yöneticisi İndirmeliyiz , Download Düzenimiz İçin..Buna Önerim de FlashGet veya Internet Download Manager

Bunlar En Önemlileriydi . Burdan Sonrakileri Size Kalmış Artık Oyun mu Yüklersiniz , Tasarım Programı mı Yüklersiniz Bilemem . Onlara da Bi Bakalım :)

√ Tasarımlar İçin Photoshop CS5 İndiririm . ( Vazgeçilmez )
√ Oyun İçin S4 League , WolfTeam ve Metin2 İndiririm.
√ Birde Codec İndirmemek İçin Farklı Bi Oynatıcı İndirirdim . Önerim VLC Media Player.

Eğer Format Attıysanız ve Ne Yapacağınızı Bilmiyorsanız Bu Kılavuza Güvenebilirsiniz...;)

Konu Tamamen İçeriğiyle , Anlatımıyla DarKlPhanTom'a Aittir...​

Teşekkürler ;)

Teşekkürler güzel paylaşım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri