InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

CrueL Boyz Graphic Team [ Active ] !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sonix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 379
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Asıl Bir insan hataları yüzüne vurulunca SUSMAZ... ''Kendini Bilmez '' Böle birsey demedim iyi oku yazdıklarımı eğer yanlıs anlıyorsan bu senin sorunun... :rolleyes:

Çok uzaklara ulasmaya çalısma yakınlarına baq ama önce en yakından kendinden basla oke = Kendini Bilmez , Benim Çıkardığım Anlam Bu , Ben Kendimi Biliyorum ve Diğer Arkadaşlarda Benim Ne Olduğumu Biliyo . O Zaman Sana Susmak Düşer .

Çok uzaklara ulasmaya çalısma yakınlarına baq ama önce en yakından kendinden basla oke = Kendini Bilmez , Benim Çıkardığım Anlam Bu , Ben Kendimi Biliyorum ve Diğer Arkadaşlarda Benim Ne Olduğumu Biliyo . O Zaman Sana Susmak Düşer .

Bana su anda '' ARKADASLARIN '' Lazım Degil... Herkesi göremiyorum Yoksa görünmezler mi ??? .... :m08:

Tmm Uzamasın bu konu Ben özür diliyorum kötü birsey yaptıysam Uzatmayalım yoqsa emrah abi ye kadar gider gerek yoq yani uzamasın ben özür diliyorum tekrar tekrar uzamasın konu ...
:ka19: :rolleyes: :cool:

Tmm Uzamasın bu konu Ben özür diliyorum kötü birsey yaptıysam Uzatmayalım yoqsa emrah abi ye kadar gider gerek yoq yani uzamasın ben özür diliyorum tekrar tekrar uzamasın konu ...
:ka19: :rolleyes: :cool:

Bir Saatten Beri Yapmaya Çalıştığım Şey ^^
Neyse Susalım. :cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri