HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aga süpper yapmissin, ellerine gözlerine saglik. Aptalca bi soru olacak ama, inan bilmedigmden soruyorum, bunlari sw'de hangi dosyanin icine atacaz.
Teşekkürler
Teşekkürler
aga süpper yapmissin, ellerine gözlerine saglik. Aptalca bi soru olacak ama, inan bilmedigmden soruyorum, bunlari sw'de hangi dosyanin icine atacaz.
Teşekkürler
Bunlari Locale_tr dosyasini acicaksin sonrakonuda yazdigim seylri takip ediceksin ymired.tga var bunla onu deişicen...
tamam, sağolpeki
1. locale_tr yi nasil acacam?
2. bu degisikligi o zaman sadece ben görecem, client tarafli yani? her ufak degisiklite oyunculara "lutfen yeni pack indiririn" demem gerekecek galiba. Yanılıyormuyum.
sağol yardimlarin icin.
2. bu degisikligi o zaman sadece ben görecem, client tarafli yani? her ufak degisiklite oyunculara "lutfen yeni pack indiririn" demem gerekecek galiba. Yanılıyormuyum.
sağol yardimlarin icin.
tamam, sağolpeki
sağol yardimlarin icin.
evet her ufak deişiklikte yni pack indirin vea deişiklk yaptgin dosyayi indirmelerin sölicen
locale_tr dosyasini acma konularda var zaten....- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)