bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Geniş TanıTım [DuaL]CoRe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToKSiT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ArkaşLar.
Adım Volkan.
Metin2 Geçmişime Bakıcak Olursunanız Şöyle Anlatmaya Başlamak istiyorum.
İlk olarak 2003 Yılında Başladım hep Ninja karakterler oynardım baya bi ep yatırımı yaptıkdan sonra çarlarım hileden banned yerdi hileden dolayı ozamnlar cahildik :D böyle 2 yılım gecti 48 lwl ın üstüne cıkamadım sonra aklım basıma geldi.Bıçakcı actım ve kasmaya basladım hilesiz yawas yawas 72 lwla geldik güzel bi çewre yaptım ama cekemeyenler oldu çok ağır tahriklerden dolayı dayanamayıp hakaret edince banned(:
Sonra Mehter Serverı aCıldı oRya Geçtim. İlk olarak Ninja Hewesim :D Symphonia AdLı okcumu Actım Hala Duruyor (: 65 lwl yaptım sonra bu böyle olmuyor dedim bir bedensel actım ALoNeSHaDow Şuanda 87 Lwl. 2 Tane daha Yan çar Samanım war CoNFuSioN ve Diwi AdLı şamanLarım (: Genelde Kaliteli İnsanlarla oynamışımdır oyunu MAGOC & TROCk bunun gibi kaliteli oyuncularla TROCK 89 lwl yakın bıcakcı ahmet abimiz MAGOC murat abimiz 85 lwl zihinsel maogc abinin oyundaki ve gercek hayattaki eşi kalp yetmezliginden vefat edince yas dönemi basladı we oyuna girmedik zaten piyasa cok pahalanmıstı bizim girip item düsürmememizle dahada pahalandı ve oyuna ara verdik okadar emek herseyin para denilen meletle yıkılcagını bilemezdik (: bizim itemlerimiz iyi ama yüksek lwlda para lazım oluo (: +9 celik +7 zehir +9 şahin +7 beyaz altın bilzk +9 abonoz küpe ve benzzeri efsun bastık birazda para gitti(: Sonra Herneyse Bıraktık Tr yi ve pwplere hücum ettik (: şuanda bilgisayarımda dosyası olan 159 kusur pwp war:D 56 kez hamachide 23 kezde Vps-dedicadet serverlarda game masterlık yaptım oyun artık beni sıktı tek derdim oyunculara yardım ederek istedinklerini werince ortamın muahbetin we dostlugun daha artıcagı kafa mekan yaratmak daha zewkli bi oyun (: Kodların Çogu Aklımda Gm helper Kullanmam Cünkü İdda ediyorum ben Gm helper kullananlardan daha hızlıyım zaten öyle birsey ki artık bu mesela adım volkan ya bunun gibi alıskanlık olmus kodlar düsünmeden yazabiliyorum (:

ULaşmak İsteyen:

boklar_doldu6@hotmail.com

Messenger dalga amaclı yazılmamıştır eskiden beri uzun zamandır kualndıgım icin öyle kaldı .d ama yani herkezin sevdigi bi messengerdır (:

Beni Pwp Serverlarda DuaLCoRe Bedensel Savascı -ToKSiT bıcakcı ninja ve okcu ninjam olam TheCriminaL ismiyle tanırlar(::rolleyes::cool::ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri