Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

windows 7 uyku modu sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihan09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cihan09

Level 5
TM Üye
Konular
181
Reaksiyon Skoru
62
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar benim pc windows 7 uyku mod yapıyorum ekran gidiyor pc kapanıyor çalışmıyor fan dahil ama mausa falan oynatıyom pc yeniden başlatılıyor önceden olmuyodu bu aralar olmaya başladı ne yükledigimide bilmiyorum bişey yükleyip ondan kaynaklanmışsa ne yükledigimi hatırlamıyorum önceden olmuyordu direk pc komple kapanıyordu spaceye basınca direk ekran geliyodu şimdi ekran gelmiyo direk sanki pc kapanmış açıyosun öyle oluyo bunun çözümü varmıdır + rep veririm ne olur yicem kafayı

Gerekli Konu Var Forumu Araştırırsan Sevinirim ;)

KARDES BOYLE SORUNLAR OLABILIR CUNKU TROJEN WARDOM OYLE WIRUS PROGRAMLARI ZARAR VERIYOR O YUZDEN EN IISI SEN PCYE FORMAT AT WINDOWS 07 KACAK ISE DOSYASI WARDIR BENDE SITELERDE ARAMA CUNKU WINDOWNS SITELERDEKI TUM DOSYALARI KALDIRDI:d

windows orjinal windows 7 starter casperden aldıgımızdan beri aynı kasada bile yazıyo

bide ben aramaya uyku modu yazdım hamachi pvp server uyku modu sorunu falan çıktı varsa siz link verirmisiniz ben bulamadımda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri