Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Uyku hapları ölüm riskini artırıyor

unthinkinq

Level 43
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
22 Nis 2010
Konular
3,088
Mesajlar
47,898
Online süresi
3g 989s
Reaksiyon Skoru
5,352
Altın Konu
0
Başarım Puanı
428
TM Yaşı
16 Yıl 1 Gün
MmoLira
-488
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Kanadalı bilim adamları uyku ve sakinleştirici hapların ölüm riskini arttırdığını açıkladı.

Laval Üniversitesi Psikoloji bölümünün desteklediği 13 yıllık derin kapsamlı bir araştırma sakinleştirici hap kullanların ölüm riskinin daha yüksek olduğunu ortaya çıkardı.

Hapların insan vücudu üzerinde olumsuz etkilere neden olduğu belirtilirken insanların tepki sürelerinin azaldığı ve koordinasyon yeteneklerinin ortadan kalktığı belirtildi. Vücutta yaşanan bu değişiklikler sebebiyle düşerek ölme ve kazaların arttığı açıklandı.

Yaşları 18 ile 102 arasında değişen gönüllülerin katıldığı araştırmalar sonucunda ilaçların merkezi sinir sistemine büyük zarar verdiği ve intihar riskini arttırdığı belirtildi.

Araştırmayı yürüten Genevieve Belleville "bu ilaçlar şeker değil, kişide ciddi hasara neden olabilir. Bu ilaçlar psikolojik terapiyle birlikte alınmalı" dedi.
 
Paylaşım İçin Tşkler
 
Omg.! Kesin Ölücem :D
 
bişi olmaz sana:D
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst