- Konular
- 464
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -985
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
CorelDRAW Graphics Suite X4
CorelDRAW® Graphics Suite X4, sezgisel sayfa tasarımı, illüstrasyon, fotoğraf düzenleme ve biteşlemden vektöre dönüştürme uygulamalarını içeren, kapsamlı ama yine de oldukça ekonomik bir paket. Profesyonellerin ve ilham peşindeki tasarımcıların güvenlerini kazanmış olan paket, yaratıcılığınızı tetikleyecek, proje yönetiminizi basitleştirecek ve grafik tasarım iş akışınızı optimize edecek yeni araçlar içeriyor.
İçerdiği Uygulamalar
CorelDRAW® X4
Corel PHOTO-PAINT® X4
Corel® PowerTRACE™ X4
Corel CAPTURE™ X4
Ek uygulamalar
Barcode sihirbazı
Servis Büro Profilcisi
Çift Yönlü Yazdırma sihirbazı
Bitstream® Font Navigator
CorelDRAW® Graphics Suite X4, sezgisel sayfa tasarımı, illüstrasyon, fotoğraf düzenleme ve biteşlemden vektöre dönüştürme uygulamalarını içeren, kapsamlı ama yine de oldukça ekonomik bir paket. Profesyonellerin ve ilham peşindeki tasarımcıların güvenlerini kazanmış olan paket, yaratıcılığınızı tetikleyecek, proje yönetiminizi basitleştirecek ve grafik tasarım iş akışınızı optimize edecek yeni araçlar içeriyor.
İçerdiği Uygulamalar
Ek uygulamalar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 837
- Reaksiyon Skoru
- 716
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 210
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Ellerine Sağlık !!..
- Konular
- 243
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- -106
- DevLira
- 0
Klavyene Sağlık.!! xD
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
akadaşlar benimde 3d graphisc sorunu var 3 gundur sadece tuvalet ve yatmak için kalktım pc başından ama ne yaptıysam olmadı ne yapmam gerekior ayrıntılarıyla bilen nolur yalvarıyorum yazsın. birde benim ekran kartı modeli nvıdıa ama bende standart vga ekran bağdaştırıcısı var bununla ilgili olabilirmi??
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yha arkadaşlar bi şey daha dicem ben bilgisayarımı format attırdım ekran kartını yukselttim benı pc xp idi ama adam windows 7 yapmış metin 2 format attırmadan once calısıodu fakat metin 2 oynarken reset atıyordu kendi kendine format attırmamın nedeni bu
vede bununla ilgisi varmı?? cvp larınızı beklıyorum arkadaşlar nolur cvp yazın ...
vede bununla ilgisi varmı?? cvp larınızı beklıyorum arkadaşlar nolur cvp yazın ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)