noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ninja Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AcimasiZz-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

AcimasiZz-

Level 10
Fahri Üye
TM Üye
Konular
917
Online süresi
14m 54s
Reaksiyon Skoru
392
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Gün
Başarım Puanı
215
MmoLira
-668
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.

Bildigimiz gibi ninjalar 2 ye ayrıLıyor bıçakçı / okçu.

Peki hangisini secmeliyim diyeceksiniz ben su ana kadar 87 lwl dahil cok iyi bıçakçılar kastım ve şunu söylemeliyim en iyisi bıçakçı savasci oLsun sura olsun hiç biri bunun kadar zevkli değil çünkü beceri lazım....
Suikasti kaçırmamaktan tut çevirmeyi 4 kere sektirmeye kadar hepsi beceridir.

Hangi skill ilk master olmalı
Arkadaşlar öncelikle benim önerim (yanlışlayanlar olacaktır ama lütfen kırıcı olmayın. ) Suikast olmalıdır. Çünkü hasar degeri cok yüksektir ve tüm slotlara vurur
Peki neden çevirme değil ?
Slotlarda çevirmeyi sektirmek zordur 2 tanesinde 3 tanesinde seker.
Ayni zamanda hasar degeri düsüktür....

Hangi skill ikinci master olmalı
İkinci masteriniz Bıçak çevirme olmalıdır... ( Zehirlemeli %5 %3 gibi bir takıyla çok iyi zehirler ve zehirleme 2 saniyede bir 600 civari vurur siz düsünün.... )

Hangi skill üçüncü master olmalı
Benim düsüncem herkesin disinda bir düsünce yanlıslayacaklar olabilir ama ben hizli saldiri deil zehirli bulut diyorum.... Çünkü savunma görmeyen bu skill iyi zehirlemeyle ve sadece düz atakla çalısır...... 1000 defansı olan oyuncuyada 100 defansı olanada aynı vurur... Bk ları ucuzdur ve zehirler...
Eğer grand yaparsaniz 2-3 k rahat giriyor karsi oyuncuya ve telafı sansı yok zehirler cünkü...

Dördüncü master size kalmış eğer ben hızlı saldırıya gerek duymam direk bitiririm derseniz kamuflaj yapın....
Fakat ben vurmak istiyorum sui seker felan derseniz hızlı saldırı yapın

Peki statüler nasıl olacak nasil yapayım bunu...
Çoğumuzun bildiği gibi ninja hem atak hem savunmadır.... Ne zihinsel gibi savunmaya ne bedensel gibi atağa yüklenir.
yapması gereken bir monotonluk da değildir
1 vit 2 dex yada 2 vit 1 dexde pek önermiyorum..

En çok güldüğüm şey ise str ye verilmesidir.

Str savascida ve büyülü silahda verilir.
Dex yani Dexterity çevikliktir. Ok ve bıçak atağı verir skilLerinizi sağlamlaştırır.
Benim önerim 10 lwl e kadar dex e yüklenip
sonra ikisinede
ne istiyorsaniz okcuysaniz dex daha cok
tank yapıcam diyorsaniz vit cok
Ben her türlü kasarım atakda defansda olsun diyorsaniz 2 dex 1 vit gidin....

Peki nerede Hangi itemlerle kasılmalıyım....

Öncelikle bir düşünce var herkesde +9 syh cekeyim +9 gby cekeyim.. simdi arkadaslar iyi kasanlarımız var 1 haftada 50 lwl 1 ayda 75-80 lwl gibi
o arkadaşlara hayatta önermiyorum +9 syh cekmelerini +9 zırh almalarını
+9 Çekmek hatadır para kaybıdır. Neden diyeceksiniz arkadaşlar 20 lwl e geldiniz +9 geniş çektiniz 1 m verdiniz... onun yerine 20 k ye +4 genis alıp 25 de tırpan takabilirsiniz
cok fark yapmaz ve cokda etkisi olmaz. nasıl olmaz şöyle söyleyim
Takı ömürlüktür iyi takınız varsa elinizdeki +0 olsa bile alırsınız ama takınız yoksa +9 syh +9 Ninja takımınız olsa 35 lwl ligi alamazsınız yada aynı örnekle gittiniz 18 lwl in +9 zirhini aldınız kasıldınız kasıldınız 48 lwl oldunuz ? +4 o zirhdan giymek isteyeceksiniz ve 18 zırhı elinizde kalacak size ulaşan ne olacak parlayan bir zırhmı ? Parlaması hic fark yapmaz...

Ama tabi sen biLmiyorsun +9 syh alırım 30 ortalamalı 70 e kadar giden diyenler olacaktır onlarada diyecek bir sözüm yok +9 syh 10 m ise 40 lwl in hancerini +7 sini 70 k ya yaparsınız atak farkı 10 oLur ama syh ortalamalıysa zaten 10 m e alamazsınız para kaybıdır aynı zamanda......

En iyi kasma hangi itemlerle olur lwl e göre

1-2 item yapmayın hancer devam edin 3 de takım olacak 4 de +3 kılıc gelecek 7-8 lwl de biyolog +3 zırh veriyor kalkanı da aldınız 10 k da paranız olur en az....

10 k ile pot alıp kalkana +2 basmanızı kapsonada +1 basmanızı öneririm yanarsa canım saolsun 10 lwl de kobra hancere gerek yok kılıc isinizi görür..
18 e kadar mi junglarda bu itemlerle yada gelecek parayla +4 kalkan +4 kapson yaparsaniz cok rahatlarsınız 26 ya kadar +6 koyu kırmızı takım ve +5 dokuz pala iyidir 25 de +5 +6 kısa bıcak 32 ye kadar götürür 32 de +5 +6 sanslı bıcak yapın +6 kalkan +6 koyu kırmızı +6 kapson görewleri hic unutmayın cok iyi para veriyor görevler..... gümüsde +5 yaptık diyelim bide ayakkkabı yaparsınız 500 hp li cok iyi olur
Küpe ceviklik veren bir küpe olmalı ismini unuttum çok özür dilerim.. Kolyeyede Yeşim taşı kolye kullanırsanız iyi olur cevikliklidir +6 si +6 ceviklik verir buda +10 atak demektir 34 de +4 karınca aslan 40 da +6 seytan hancer gecersiniz arada +4 +5 +6 abanozda yapın 42 de ninja takım gecin.... hic syh felan almanıza gerek yok fazla yükleme ypamayın paranızla takı alın syh ye vereceginiz parayla 1 k hp li 3 item alın 3 k hp yapın

45 de kanlı bicak rahatlar +6 +5 syk +4 41 kaskı +5 de oLur ninja takımı yine sonrasını siz bilirsiniz ama benden bir öneri paranızı büyük islere yatırıp pisman olmayın

Peki nerede kasılayım

Bildiğimiz gibi 1-2 köpek felan onlar boş işler ben 15 lwl den başlayacağım...

15 lwl de önerim Moralsizlere gidin bir moralsiz 7-8 civari ex veriyor ve mi jung ile eun jung moralsiz olacak tabi 2-3 skiLLik
tüm skillerinizle yatarlar
10 tane kesersiniz ve lwl alırsınız 20 lwl e gelince önerim +6 koyu kırmızı takım ve +5 +6 pala alırsanız dokuz pala (palanın atak hızı cok yüksektir ve rangesi yüksektir saglamdır yaniiii..... ) se ranglara gidebilirsiniz se rangda kasılmak en iyisidir pot düşer ex iyidir ben 18 den 26 ya kadar se rangda kastım ve hic pot parası vermedim cabası 300 k param oldu
Aynı zamanda ex iyidir ve rahat kesersiniz 26 dan sonra 2. köyde yabanilerde kasılın 25 de +5 kısa bıcak cekin kendinize cok rahatlarsınız takılar yine cok abartılı olmak zorunda deil +6 gümüs olabilir ceviklik +6 veren 3 item (toplam +6 yani +2 +2 +2 olabilir ) yada hp veren itemler olabilir rahat kasılırsınız tamam simdi 32 33 oldum napayım şanslı bicak cekin kendinize +4 karınca takım yapmayın +6 koyu daha iyidir emin oLun...
35 e kadar yabanilerden sonra (generalde olabilir) +4 karınca aslan cekin +5 zincir kapson +6 kalkan la çöle gidin
ataginiz 200-350 arası defans 200-350 arası olur
cok rahatlarsınız rahat 5 slot cok rahat yani kesersiniz
40 a kadar rahat çöl yaptınız 40 da +6 +7 hancer bulursaniz soo ya gidip slot cevirebilirsiniz 45 e kadar soo öneriyorum 45 den sonra zindana gidip bastaki slotları kesebilirsiinz 2 skillik isleri vardir ve sinirinizi bozmaz ama cok pot yer dikkat edin 50 ye kadar takılın ilq 2-3 odada sonra son odalarda kasılın saglam olursanız tabi +7 gümüs +7 abanoz +12 en az ceviklik +2000 hp en az yani 300-450 atak 300+ defans olacak hp +7 veya +8 k olacak rahatlarsınız ve orada son odada kırmızı odada 2-3 slot kesersiniz...... 60 a kadar iyidir ora +60 dan sonra kata çıkın imkanınız varsa çıkmayacaksaniz son odadan bi öncekini toplayın kesinn D
65 de ormana gidebilirsiniz en az +4 Ejder bıçağı işinizi görür...
65 den 70 e kadar orman 70+ kızıl orman isinizi görür

Arkadaşlar okuduysanız çok teşekkür ederim yardımı olacaktır unutmayın en iyi ve en zevkli her zaman ninja ben halikarnasdaki EhLana her türlü yardımda bulunurum 3 günde 38 ninja kastım bu yöntemle sizde kasarsınız teşekkr ederim
Alıntıdır.!

+++++++++++++++++++++++++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri