HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Söylediklerinizi aynen yaptım fakat değişen bişey olmadı
Konuya biraz açıklık getirebilirmisiniz. Rar içerisindekileri önce gm ve goods klasörlerini klasör olarak attım olmadı. sonra klasörün içindekileri attım yine olmadı.
Nerede eksik yaptığımı çözemedim. Pack açmayı anlatmışsınız. sonrasında ne yapılması gerektiğini açıklayabilirseniz sevinirim
Konuya biraz açıklık getirebilirmisiniz. Rar içerisindekileri önce gm ve goods klasörlerini klasör olarak attım olmadı. sonra klasörün içindekileri attım yine olmadı.
Nerede eksik yaptığımı çözemedim. Pack açmayı anlatmışsınız. sonrasında ne yapılması gerektiğini açıklayabilirseniz sevinirim
Söylediklerinizi aynen yaptım fakat değişen bişey olmadı
packı açıp öyle bırdaktınmı yani ? pack kapamazsan işe yaramaz kardeşim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)