- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yİllardİr vpsde gm olma hayalİ kuruorm vede soyle bİr teklİfİm var
2 haftada 1 vps sİrketİne 10tl(kontor) yollİcam
buda bİ ayda 30 tl felan yapİo eger kabul eden sİrket varsa lutfen cok rİca edİyorum
KOLON30@HOTMAİL.COM
İletİsİme gecsİnler arkadas ekleyİn maİl e gore daha kolay haberleselİm lutfen aynİ sey burdan banka subesİne benİm İcİn cok zor ayrİca +18 yas İstİolar ben 16 yasİndayİm.
Ben sİze kontor olarak odeme yapacaİm ve sureklİ olacak egerkİ 1 gun bİle kontoru gecİktİrİm vps kapansİn okadar İddalİyİm
KOLON30@HOTMAİL.COM
KOLON30@HOTMAİL.COM
KOLON30@HOTMAİL.COM
KOLON30@HOTMAİL.COM
KONTORDE PARAYLA ESDEGERDİR Tamamen Mecburiyet Kontor yoksa param var ßanka sorunlu ben napim msn Arkadas ekleyin Msn Acik!
[TL]Gece olacam ins bi Bayram guselligi yaparsanis
vps EN DUSUGUNDEN OLABİLİR FARKETMES...
GUNUMUZ KONTOR FİYATLARİNİ LUTFEN HESABA KATIN SADECE BANKAYA GİDEMİORM YOKSA PARA BOL
LUTFEN BENİMLE İRTİBATA GECİN EGER TURKCELL HATTİNİS YOKSA YENİ HAT ALİN SİZE BASTA (ALDİGİNİS HATTİN PARASİNİ TAMAMLAMAK İCİN) 16 KONTOR DAHA SONRAKİ HAFTALARDA 10 - 10 DEVAM EDELİM EN AS BU SENE VPS Yİ ACİK TUTACAM DİLEGİM SONSUZ ACİK KALMASİDİR
HADİ HEMEN BENİMLE İLETİŞİME GECİN!
2 haftada 1 vps sİrketİne 10tl(kontor) yollİcam
buda bİ ayda 30 tl felan yapİo eger kabul eden sİrket varsa lutfen cok rİca edİyorum
KOLON30@HOTMAİL.COM
İletİsİme gecsİnler arkadas ekleyİn maİl e gore daha kolay haberleselİm lutfen aynİ sey burdan banka subesİne benİm İcİn cok zor ayrİca +18 yas İstİolar ben 16 yasİndayİm.
Ben sİze kontor olarak odeme yapacaİm ve sureklİ olacak egerkİ 1 gun bİle kontoru gecİktİrİm vps kapansİn okadar İddalİyİm
KOLON30@HOTMAİL.COM
KOLON30@HOTMAİL.COM
KOLON30@HOTMAİL.COM
KOLON30@HOTMAİL.COM
KONTORDE PARAYLA ESDEGERDİR Tamamen Mecburiyet Kontor yoksa param var ßanka sorunlu ben napim msn Arkadas ekleyin Msn Acik!
[TL]Gece olacam ins bi Bayram guselligi yaparsanis
vps EN DUSUGUNDEN OLABİLİR FARKETMES...
GUNUMUZ KONTOR FİYATLARİNİ LUTFEN HESABA KATIN SADECE BANKAYA GİDEMİORM YOKSA PARA BOL
LUTFEN BENİMLE İRTİBATA GECİN EGER TURKCELL HATTİNİS YOKSA YENİ HAT ALİN SİZE BASTA (ALDİGİNİS HATTİN PARASİNİ TAMAMLAMAK İCİN) 16 KONTOR DAHA SONRAKİ HAFTALARDA 10 - 10 DEVAM EDELİM EN AS BU SENE VPS Yİ ACİK TUTACAM DİLEGİM SONSUZ ACİK KALMASİDİR
HADİ HEMEN BENİMLE İLETİŞİME GECİN!