BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

A'dan Z'ye Ninja Klavuzu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [RİZE]Onur151
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

SaoL jade de ninja actım bi 24lwlim adam a bi suikast bide bıcak cevirme caktım yattı (adam 32lw +8dolu ) :) Ninja'nın ayrıcalıkları :) SaoL...

Bıçak Konusunda HakLısın ama bıcak kullanmak daha avantajlı neden bıcak 6 combo kılıç 4 combo vurur ve eger elinizde syh +9 ve becerisi yuksekse kesinlikle dermki suikast sonra hızlı sakldırı master yapin bu arada 2. skilli master yapma yolunda ilerlerken 1.yi granda sürüklerseniz cokdagha iyi olur neden 2sini ayni anda yapmak pahalıya mal olur

Arkadaslar Ben Pitayada 83 Lw. Bir Nninjayim Arkadasin Dediklerinin Nerdeyse Hepsi Dogru Eyer Biçakciysaniz Yari İnsalara Ve Kritiginiz Olmalı Ben Oyunda Wsde Sınır Tanımam 90 Lw. Savaşcıya 15 K atmıs Adamımdır Ben İnanmazsaniz İmza Bölümüme Bir Gün Remini Koyucağım..!

bence okçuda skiller yanlış zehirli ok ilk vurmalı arkadaşımızın dedihi gibi 300 300 götürüyo ws boyu hemde sersemliyo bide hasarı fena deil bide %5 zehirlemeli kasklar için milyonları verenleri düşünün ama zehirli ok master de %40 yapıyo yani anlıyoz burda değerini ginede klavuz güzel olmuş eline asğlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri