C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İyileştirme Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [RİZE]Onur151
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

[RİZE]Onur151

Level 8
TM Üye
Katılım
22 Nis 2009
Konular
383
Mesajlar
2,537
Reaksiyon Skoru
143
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
-2,829
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

-İYİLEÞTİRME-

İyilestirmeyi anlatacagim belki yararı olur sizler icin ilk once iyilestirmenin nerelerde yararli oldugunu anlatacagim.

-YARARLARI-

Yararlari Lonca savaslarinda cok etkilidir yaralanan arkadaslarinizi iyilestirirsiniz ve onlari kötü etkilerden kurtarırsınız kasarken fazla pota ihtiyacınız olmaz heleki büyü hiziniz cok yüksekse hic yatmazsiniz normal savaslardada ülke savaşlarındada çok iyi bir yardimci karakterdir.Hem iyileştirme,hız ve yüksek saldiri buff becerileri vardır.

-STAT DAÐITIMLARI-

Full Int : arkadaslar full int gidersek baya bi buyu gucumuz olur ancak vit vermedigimiz icin savunmamız ve hpmiz cok az olacaktır ben bu stat dagitimini partideki adamlara heal,hiz,yüksek saldiri basarken yani boyle kasarkak tavsiye ediyorum.

Full Vit : boyle gidersek cok guclu defansimiz ve hpmiz olur ancak buyugucumuz cok gucsuz kalir.Tavsiye etmiyorum

2 Int 1 Vıt : En ideal stat dagitimi budur defansinizda intinizde ikiside artar hem partilerde kasarken hemde kendiniz kasarken idealdir. (suan tercih edilen stat dagitma daha cok bunu kullaniyorlar)

2 Vit 1 int : buda güzel bi dagitimdir savunma ve hp daha yüksek olur ama int biraz düsük olur.Fazla hasar veremezsiniz.

1 int 1 vit : Bu Dagitmada Esit Gider buda iyi bi stat dagitimi ikisinide eşit durumda götürürsünüz.

-BECERI GELISTIRME TAKTIKLERI-

-Pvp-Buff Yardimi Beceri dagitimi (Ortak)-

1.Masterimiz Iyilestirme
2.Masterimiz simsek Cagirma
3.Masterimiz Yüksek Saldiri
4.Masterimiz simsek atma
5.Masterimiz Hiz
6.Masterimiz Simsek Pencesidir.

3. Ve 5. Masterlar isteğe göre yer değiştirebilir.

-Buff Yardimi Beceri Dagitimi (Yardimci Kuvvet)-

1.Masterimiz iyilestirme
2.Masterimiz Yüksek Saldiri
3.Masterimiz Hiz
4.Masterimiz Simsek Cagirma
5.Masterimiz Simsek Atma
6.Masterimiz Simsek pencesidir.

2. ve 3. masterlar isteğe göre degistirilebilir.

-Pvp Beceri Dagitimi-

1.simsek Cagirma
2.Simsek Atma
3.Simsek Pencesi
4.Iyilestirme
5.Yüksek Saldiri
6.Hiz

5. ve 6. Masterlar istege gore degistirilebilir.Yinede Pvp Beceri Dağitiminda hizi tercih ederim cünkü saldiri vermesi fazla isinize yaramayacaktir.Hiz hem normal hiz hemde büyü hizi vereceği için işe yarayabilir.

-PEKİ BU BECERİLER NE İÞE YARAR?-

Iyilestirme: iyilestirme adi üstü attigimiz kisiyi iyelistirir ama sadece bu ozelligi yoktur kotu etkileri siler ve lanetler 10 Saniyede bir.

yüksek Saldiri : Saldiri yani str verir 10 saniyede bir.

Hiz: Hiz Verir Bide Büyü Hizini Arttirir 10 saniyede bir.

Simsek Atma : Simsek Atar Ve 7 snde dolar.

Simsek Pencesi : Simsek atar ve zincirleme bir etki yapar 1 slot cekmisken 2 olabilir 10 saniyede bir yapilir.Simsek pencesi daha uzak bir mesafeden atilabilirama simsek atmasi biraz daha yakindan önden atilabilir.

Simsek Cagirma : Simsek Cagirir Ve Birini 2-3 snye etkisiz kilma sansi verir.Yani zayif degisim 15 saniyede Bir Yapilir.

-Neden Simsek Atma ilk once Simsek Pencesi sonra?-

hemen hemen ikisininde vuruslari aynıdır ama simsek atma 7 snde dolar ama simsek pencesi 10 snde bir dolar yani suradaki karanlık vurus gibi aynı 7 snde dolar buyuzden simsek atma daha etkili bir beceridir.

-TAVSİYE ETTİÐİM TAKILAR-

Tavsiye ettigim takilar zeka veren takilardir.

Kolyeler : Kristal Kolye (46 lvl), İnci Kolye (38 Lvl)

Bilezikler : Bakır Bilezik (8 Lvl),Yeşim Taşı Bilezik (28 Lvl),İnci Bilezik(38 Lvl ),Ametist Bilezik(50 Lvl)

Küpeler : Altin Küpe (22 Lvl), Yeşim taşı küpe (28 lvl), İnci Küpe (38 Lvl), Beyaz Altin Küpe (42 Lvl),Cennetin Goz Yaslari(54 lvl)

-NOTLAR-HATIRLATMALAR-

Önemli Bir Hatirlatma 1 : Iyilestirme 40-45-50 lvllere kadar zor kasar ama ondan sonra cok hızlı kasılır.

Önemli Bir Hatırlatma 2 : Iyilestirme becerilerinde büyü hizi cok onemli bir yer tutar yüksek bir büyü hizina sahipseniz iyilestirmeyi daha cabuk atabilirsiniz simsek atma 7 sn iken 4 sn olur ve cok cabuk atarsiniz iyilestirme pot gibi olur ve bazılari diyor ki iyilestirme atana kadar kastiginiz kisi yatar yanlıs büyü hizina sahip iseniz yatmasi biraz zor olur ve kasmaya yardimci olur bunun icin büyü hizli itemler kullanin ve isterseniz hizi master yapinki büyü hizi daha cok versin.

Önemli Bir Hatirlatma 3 : Daha Cok Zeka Yani intli takilar kullanin büyü hizi,zeka,sp dolmasi,sp calma vs.bunun gibi itemler kullanin iyilestirme samanlarina gümüs bilezik fln onermiyorum cunku zaten o bilezigin gücü iyilestirmededir hatta o gumus bilezigin verdigi hpnin 2 katini verir hatta daha fazlasini verir O yüzden zeka itemleri.
 
knk PvP ne sorması ayıp serbest açmak mı ?
 
Bir yanlışlık var şimşek atma ile şimşek pençesi yer değiştirmelidir. ;)
 
SON DERECE YANLIS BI KONU BU BÖYLE IYILESTIRME OYUNANMAZ

Kendimden Biliyorum Ben Konu Acayim Görün
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst