- Konular
- 5,610
- Online süresi
- 2h 2m
- Reaksiyon Skoru
- 641
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- 125
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fenerbahçe'nin Everton'dan kiraladığı son transferi Joseph Yobo, sarı lacivertli takıma oynayacağı için geldiğini söyledi ve Kulübede oturup para kazanmaktan nefret ediyorum dedi.
Nijerya Milli Takımı'nda görev aldıktan sonra ailesiyle birlikte dün İstanbul'a gelen Yobo, Everton'dan uzaklaştırıldığına dair haberleri de reddetti.
Tecrübeli savunma oyuncusu, Fenerbahçe'ye sürekli oynayabileceğim için transfer oldum. Ben bir savaşçıyım. Profesyonel futbolcu olarak, top oynayacak formda olduğum sürece sahada olmak istiyorum. Everton'da hocam David Moyes ile konuştum. Gitmek istediğimi söyledim ve anlayışla karşıladı. Benim başka yerde futbol hayatımı sürdürmem iki taraf için de en doğrusuydu dedi.
Benm Yorumum Helal Olsun
Nijerya Milli Takımı'nda görev aldıktan sonra ailesiyle birlikte dün İstanbul'a gelen Yobo, Everton'dan uzaklaştırıldığına dair haberleri de reddetti.
Tecrübeli savunma oyuncusu, Fenerbahçe'ye sürekli oynayabileceğim için transfer oldum. Ben bir savaşçıyım. Profesyonel futbolcu olarak, top oynayacak formda olduğum sürece sahada olmak istiyorum. Everton'da hocam David Moyes ile konuştum. Gitmek istediğimi söyledim ve anlayışla karşıladı. Benim başka yerde futbol hayatımı sürdürmem iki taraf için de en doğrusuydu dedi.
Benm Yorumum Helal Olsun