noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Savaşçı Önemli Not

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [RİZE]Onur151
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Savaşçı karakteri hakkında kısa bilgi.


SP'yi yükseltmesi dışında INT'ın Savaşçı açısından herhangi bir etkisi yoktur. Fakat seviyenin yükselmesiyle, SP yeteri kadar yükselir, o sebeple Savaşçı'ya INT eklenmesi gerekmez.

STR'nin yükselmesiyle, saldırı ve yetenek hasarları hızla yükselir. O sebeple STR bir savaçlı için son derece önemlidir.

Her 3 veya 4 DEX puanı saldırı ve yetenek hasarını bir kereye mahsus olarak yükseltir (STR kadar belirgin bir şekilde olmasa da, yine de önemli ölçüde).

VIT nasıl egitildiginize baglidir. Eger tek başınıza egitiliyorsanız daha az savunmaya ihtiyacınız var, dolayısıyla daha az VIT eklenir.


ÖNERİ: İlk başta tam STR, daha sonra 20-50 VIT ekleyin, daha sonra da DEX'e odaklanın.


Beden: Her yetenegi burada belirtlenleri sırasıyla egitin. aura of sword, sword spin, dash/3-way cut/berserk.

Ruh: Hayalet vuruşu, şiddetlisaldırı, şaşırtma, kılıç vuruşu, güçlü beden. (Güçlü beden seviye ilerlemede yararlıdır, fakat daha sonra önemini yitiriyor.)
 
Arkadaşım iyi hoş diyorsun da adam bedenselse Int'i düşük olur güçlü beden almadığından bedensel biri bence ınt'ede vermesi gerekiyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst