Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Gm'Ler Neden Böyle Yapıyorlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DayDreamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ticketlerde Cok fazla yavaş gm ler 24s. diyorlar arkadaşım teki 75TL. yatrmış tam 2 haftadır beklıyorum ticket ne cevap veriyorlar ne itemimi veriyorlar diyor.
GMlerin bu ahlaksızları neden böyle arkadaşlar madur olan biz oluyoruz. Bi drop sevincimiz vardı artık onuda kestiler yarı yarıya düşürdüler dropları kasamıyoruz bile.Sizcede bu olaylar yuzunden MMoMt2 cok fazla oyuncu kaybetmıyormu bende ticket attım 2 gun oldu ne bir cevap ne bir item ondan once attım tıcket hesap no yatırmadan attım para bulamamışlar direk cevap attılar sebebi nedir peki neden böyle olyor.? Gmler den acıklama bekliyoruz .!"]:ka24::ka24::ka24:

2 haftadır ödeme bekliyorsan senden kaynaklı sorun vardı ya durmadan ticketa atıyorsundur yada yanlş bildirmişsindir ayrıca binlerce kişi ticket atıyor sadece 10 kişi yetkili biraz anlayışlı ol

kimmiş o 2 haftadır bekleyen ? ban ticket idsini göndersin özel mesajla. 2 haftadır bekleyen bir allahın kulu yok. 1-2 kişi 1 haftadır bekliyor onlarında sorunu başka. Sen kimsin ahlaksız diyorsun bu oyunun gmlerine ? Asıl ahlaksız sensin. bir dahada böyle konular açma sonuçları farklı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri