xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Buqdayız adminimiz inanmıyor:S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeLtiCs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 868
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

CeLtiCs adlı üyeden alıntı
Alıntı:
admin adlı üyeden alıntı
Alıntı:
CeLtiCs adlı üyeden alıntı
Lütfen ilgilenir misiniz her defasında bizim köyün bugda kalması bi tesadüf mü sizce? Köy 2 günde 1 bugda kalıyor ve açılması zaman alıyor bi çoğumuz soğuduk sıkıldık artık lütfen rica etsem kırmızıların bugunun açılmasıyla ilgilenir misiniz ? Cidden sıkıcı olmaya başladı artık ....
şuanda kırmızılarda genel br bug yokki ?
nasıl yok ya oyunu takip ettginizden eminmisniz siz kırmızıların ch1 dede ch2 dede 1. köye girelemiyor orda kalanların hepsi bugda :S
kırmızılardaki charıma girebiliyorum ? oyunda normal online sayısı seviyesinde devam ediyor ? demiş sevgili adminimiz şimdi kırmızı sarı mavi farketmez kırmızıların 1.köyünün ch1 dede ch2 dede bugda olgunu bilen herkesten yorum bekliyorum resmen insanlarla dalga geçiyoarlar olcak iş değil:S

bir karışıklık vardır ilgelinirler. Loncamın hepsi (harrypotter,cikulata ve ben harici) bugda :)

evet bende bugtayım ve hala açılmamış :( IIxEbruLixII) Can bu arada çok iyimsersin 3 gündür açılmadı çarlar nasıl ilgi bu böyle :)

Son düzenleme:
bünye alışıyo diye de dakka başı bugda kalınmaz be müdür işin kötüsü o kadar çok bugda kalıyoruz ki artık adminler bile inanmıyo :=)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri