Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
selamlar arkadaslar bir bucuk yıl mt2 tr oyuncusuyum 1 seneyi aşkındır pwp den pwp ye anlarsınız
19 yasındayım saglam geniş cevrem var kendi serverimizi yapmak istiyoruz size soruyorum varmı elinizle gösterebileceginiz işte bu işinde bir numara hakkını verir dediğiniz bi firma
istediklerim:server kurulumu server ve siteyi yönetecek programlar , site ve üyelık panelleri ve en önemlısı aldıgım sunucuda item satısı yapmam çogu firma bunları temin etmıyor kabul etmıyor detaylara dahi girmıyor serveri kurarız gerisine karısmayız diyor resmen ismi bende saklı
sunuda söyleyeyım benimkisi heves değil 1 ay kapancak serverda olmucak devamını düşünüyorum para hiç sıkıntı değil forum ve hostıng+domainde alabilirim detayları da konusabiliriz
beklıyorum dostlar selametle...
19 yasındayım saglam geniş cevrem var kendi serverimizi yapmak istiyoruz size soruyorum varmı elinizle gösterebileceginiz işte bu işinde bir numara hakkını verir dediğiniz bi firma istediklerim:server kurulumu server ve siteyi yönetecek programlar , site ve üyelık panelleri ve en önemlısı aldıgım sunucuda item satısı yapmam çogu firma bunları temin etmıyor kabul etmıyor detaylara dahi girmıyor serveri kurarız gerisine karısmayız diyor resmen ismi bende saklı

sunuda söyleyeyım benimkisi heves değil 1 ay kapancak serverda olmucak devamını düşünüyorum para hiç sıkıntı değil forum ve hostıng+domainde alabilirim detayları da konusabiliriz
beklıyorum dostlar selametle...
para sıkıntı değilse tavsiyem hiç metin2 için hazır kurulu sunucu veririm diyenlere bulaşma. Sağlam bir dedicated al (hedeflerin büyükse + para gerçekten sıkıntı değilse). Sonra forumdan sana her şeyiyle kuracak birini bulursun istediğin özelliklerde, en kötü ihtimal kuracak kişiye de bi 20 tl para verirsin olur biter. Bence güvenilir, bu işten anlar dediğin biri varsa konuş onunla ver gm liği hem oyunu yönetir hem teknik konuları halleder.
Ama tabi başlangıçta büyük bi bütçe ayırmak istemezsen, detaylıca konuşup öğreneceksin. Tavsiyem turkmmo ' ya konu açanlarla ilgilenme niye dersen tartışmasız metin2 ile ilgili her konuda (en iyi demiyorum baştan bunu söyliyim) en çok ziyaretçisi olan site. Dolayısıyla dolandırıcılar çok olur. Özelden sana başka bi link verebilirim tabi tercih senin.. ayrıca kimseyi de karalamak istemem
Ama tabi başlangıçta büyük bi bütçe ayırmak istemezsen, detaylıca konuşup öğreneceksin. Tavsiyem turkmmo ' ya konu açanlarla ilgilenme niye dersen tartışmasız metin2 ile ilgili her konuda (en iyi demiyorum baştan bunu söyliyim) en çok ziyaretçisi olan site. Dolayısıyla dolandırıcılar çok olur. Özelden sana başka bi link verebilirim tabi tercih senin.. ayrıca kimseyi de karalamak istemem

PC CANAVARI'' ilgilendigin için tesekkur ederim önerebilcegin biri yada kişiler varmı güvenebilcegim link olarak ne vericeksin beklıyorum özelden anlasalım görüsürüz dostum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...