- Konular
- 591
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkdaslar bende 100 tl ver soyle 1gb lik bi vps server kurmak istiyorum
ama ben daha bugun araştırmaya başladım bu konuyu o yuzden pek bılgım yok hamachi server kurmustum ve hamachiden anlıyorum duyduguma gore gamebilisim daha iyi imiş bben bir vps satın aldım nasıl kuracaklar ben nasıl bağlanacam nasıl gm olacam nasıl npc ler ayalacak efsun oranları hepsını ayrıntısına detayına kadar ogrenmek ıstıyorum server kurunca bunları bana öğretenı gm yapmayı düşünüyorum satan firmalar eklesin konuşalım veya onlar msn adresini versin
iletişim kirmizili08@windowslive.com
ama ben daha bugun araştırmaya başladım bu konuyu o yuzden pek bılgım yok hamachi server kurmustum ve hamachiden anlıyorum duyduguma gore gamebilisim daha iyi imiş bben bir vps satın aldım nasıl kuracaklar ben nasıl bağlanacam nasıl gm olacam nasıl npc ler ayalacak efsun oranları hepsını ayrıntısına detayına kadar ogrenmek ıstıyorum server kurunca bunları bana öğretenı gm yapmayı düşünüyorum satan firmalar eklesin konuşalım veya onlar msn adresini versin
iletişim kirmizili08@windowslive.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...