Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar herkes diyor ki Kraliyet yok falan filan. Aslında hepsi var ama bizde gerekli Patch ve Pack dosyaları yok. Hani Seon-Hae var ya, işte ondaki GameMaster Shop'da herşey var ama Safra olarak gözüküyor ayrıca +9 çelik kraliyete dönüşürken Safra olarak gözüküyor. İşte çözümü olan pack/client :
Eğer işe yararsa bir teşekkürünüz yeter!
Lütfen sabit!
Diğer konum yakında geliyor... Ayrıca bunu kendi emeklerim sonucunda ortaya çıkarmış bulunmaktayım.
KraL
" Teşekkürler... / Teşekkür ediyorum. İşime yarar umarım" gibi ifadelerle mesaj atarsanız sevinirim. Daha bir çok paylaşım yapacağım bu konuda!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eğer işe yararsa bir teşekkürünüz yeter!
Lütfen sabit!
Diğer konum yakında geliyor... Ayrıca bunu kendi emeklerim sonucunda ortaya çıkarmış bulunmaktayım.
KraL
" Teşekkürler... / Teşekkür ediyorum. İşime yarar umarım" gibi ifadelerle mesaj atarsanız sevinirim. Daha bir çok paylaşım yapacağım bu konuda!
Son düzenleme:
8 kişi bakmış ve bir cevap yok mu?
Az sonra Ekran görüntülerini koyacağım..
Ayrıca yöneticilerden HİDE özelliğini açmalarını rica ediyorum. Böylelikle emeklerimiz karşılıksız kalmaz. Saçma şeyler yazarlarsa banlarsınız.
Az sonra Ekran görüntülerini koyacağım..
Ayrıca yöneticilerden HİDE özelliğini açmalarını rica ediyorum. Böylelikle emeklerimiz karşılıksız kalmaz. Saçma şeyler yazarlarsa banlarsınız.
Son düzenleme:
Linkin özelden geliyor.
Buyrun kanıtlarım:
Ve ayrıca biraz bekle. Yeniden upload ediyorum. Ayrıca diğer link bazen çalışmayabiliyor. Ama isteyen olursa onuda yollarım.
Buyrun kanıtlarım:
Ve ayrıca biraz bekle. Yeniden upload ediyorum. Ayrıca diğer link bazen çalışmayabiliyor. Ama isteyen olursa onuda yollarım.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)