Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

ventrilo kullanrken dikkat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 948

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evt Arklar Bildiginiz Gibi Ventrilo Oyun İçinde İletişimi kOlaylaştırmak için çoklu konuşma programıdır..Belli 1 Host Ve IP uzerinden Server a baglanılır ..Ve dier userlar da aynı ip den ve hosttan server a katılır ..

Sımdi dikkat Edilmesi Gereken koNu her servera baglanan userin IP si Server Yoneticisi Tarafından Gorulur.. Ve Eger PC niz Paylaşıma Açık ise Lamerların Hedefi olmanız Çok Kolay..

Gunumuzde PC hack çok yaygınlaştı ..Ve Bunu Yapabılmenın tek yolu IP adresını bılmektır kullanıcının ..Yuzlerce YTL yatırdıgınız Bu oyuna ne oldugunu bilmediginiz prolarla baglanıorsunuz...

Ventrilo Ares te ki Userların Kullanımı ile yaygınlaştı ve ODTU ve Dier Bilg Muhendisi Arkların Kurbanı oldu 1 çok User..ARKLAR bunları kafamdan yazmıorum ve su an etrafımda 1 laptop ve 1 pc var ve Yuksek Lisanslı arklar Ventrilodan Düşecek Avları Beklemekte ..Eger Paylaşıma açık Windows Security Guard Oluşturmamış PC yi yakaladıklarında KO dosyasına Keylogger ı atmak çocuk oyuncagına donuşuyor..

Biliyormusnuz ki Hacklendim die topic açanlar..Nasıl oluyorda hem çarın ID si Hem PW u Hem De Msn Pw u çaldırıp ustune 1 de adam emailin gsunu alıor ve yonlendırme mailini kendi açtıgı 1 acc a aktarıyor? ...

İmkansız Die Duşunen Arklara 1 Tavsiyedir ..Boş Laf Eden aRkların İlerde Hacklendim ..Die Topic açmalarını da izleyecegiz..

Ben Bilg Muhendisligi Okuyorum Ve Bu İşlerden Arkım Yeni Kendine Motor Aldı 10milyara ..Çar Hacklenır Topic açılır ve 200m dan 72lwl çar kolaylıkla satılır 1 e 1 şahit olmuşumdur ...

SOZUM VENTRİLO VE BENZERİ IP NIZI ORTAYA ÇIKARTACAK PROLAR KULLANMAYIN

alıntıdır....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri