Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

By CarDaK hakknda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DiSaSTRouS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 504
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiSaSTRouS

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese Selam ,
Ben CarDaK. Herkese cevabını vercemde kapansın şu konular..

1)Bana dingil vs hakaret eden adamdan baslarsam , bugüne kadar hiç bi zaman kimseye küfür etmedim , dolandırmadım , adamlar 100k istedi 1m verdm , benden yardım isteyen kimseyi geri çevirmedim . Bu konuda bütün server arkamdadır . Adamı soymussun işte soyulan kişi neden bu beni soydu die itirat atsınki . Zaten orda burda arkamdan konusuomussun , vsde yenilincede editin var suyun var buyun var . Adam olursun ban yemissin artk .

2)H0stage'nin sahte ssini ben hazırlamadım . Oyundan bir arkadasıma vermiştim çarımı o hazırlamıs . Onun için H0stage'den ozur . Bilseydim oyle birseyi hayatta yaptırmazdım , Zaten hazırlasaydm karakteri boyardım .

3)SCRuBS denilen sahsiyetinkini elimle hazırladım . Ticketlara bakan yönetici bile kanmıs . Dogru normal bi paint çalışması . Ama inanan inanıo . Yakalancagımı biliodum tabikide . Adam kanar fakat sonnda yıllarını vermiş bu işe . SCRuBS denen aşşalık herife gelirsek . Msnden Allahıma Kitabıma Kufur Eden adam , Benim fiziksel ozelliklerime dalga gecen adam , laf atıp ben
engelleyen adam , Oyunda çevresindeki insanları köpek gibi oynatan adam , Oyunda (Büyük ya) sürekli azarlarım o da susar mantıgıyla giden adam , Milleti gelip edit itemlerle kesip dalga gecen adam .. Daha ne sayayımki bu kadar aciz bir adama . Oyuna gelmiş bu çocuk oyunu olmuş dio . Adı üstünde OYUN . cocuklar oynar . Snde git bi tane karı bulda evlen .

Bugüne kadarda kimseyi sahte ssden banlatmadım . Banlananlar ssini gormek istiolarda peacemarkers a solesinler ..

Benden bu kadar , kimseye bugüne kadar yalan solemedm , hakaret etmedim , ee bu son noktaydı , SCRuBS denen aşşalık adam hariç herkesten ÖZÜR DİLİYORUM(Özellikle aRmonia ve H0stage ' den) Bu Olayda Burda Kapansn !

Son düzenleme:
SCRuBS denilen şahsiyetsiz kişilikte haklısın kendisini dev aynasıdna sanıyor

:) Kendine iyi bak burak

Burak Seni Özleyeceğiz SeninLe Az Kasılmadık Lan Az Kule Yapmadık Lan Hiçbirşeyi Az Yapmadık Şansa Bak Herşeyi Çok Yaptık :)

Merhaba....
Bir kere senin gibi bir insanı msn me alacak kadar düşmedim... Bu güzel ortamda insanların artık arasından çıkmalısın... İftiralarını kendine sakla eğerkli sana öyle bir küfrüm varsa bunun kanıtlamalısın sözlerde değil görsel olarak iftira atmalısın eğer böyle bir suçlama yapiyorsunda insanları yanlış olarak yönlendirme çok şükür inancım varki senden artık iğreniyorum git bir an önce bir doktora görün ARKADAŞ... iyi oyunlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri