-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Admin Gir İçeri YETER ARTIK BIKTIK YA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan busky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

busky

Level 1
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adminim YETER ARTIK YAW BIZIMDE BI SABRIMIZ VAR BEKLE BEKLE NEREYE KDAR BI HAFTA OLDU NERDEYSE HALA YAPMADINIZ SU MERKURDEKI BINEK SORUNUNU YAW YETER ARTIK BIKTIK ARTIK DAYANCAK GUCUMUZ KALMADI OYUNDAN SIKILDIK ZATEN BI BINEKLERI YAPMADINIZ BIZI UMURSAMIYORMUSUNUZ SIZ YAPIN ARTIK SUNLARI NOLUR VENUSTE BINIOLAR AMA MERKURDE BINEMIYORUZ NOLUR BUNU BUGUN YAPIN YALVARRIM SIZE NOLUR YAPIN BUNU YAA OFFFFFFFFFFFFF ://///

EDIT : 7 EYLUL 2010 TAM 7 GUN GECTI HALA YAPILMADI BU SORUN YA NEDEN YAPMIYORSUNUZ ARTIK BEKLEMEKTEN BIKTIK YAW :S ISRARLA SOYLUYORUM VENUSTE BINIYORLAR AMA MERKURDE BINILMIOR ACILEN BISELER YAPIN LUTFEN ADMINIM... :((

Son düzenleme:
:S bzim derdimize bak adamın derdine bak bayrağın yarısı bugda aynı zamanda loncanın oyuna giremiyoruz adam binek derdine düşmüş : )

Adminim YETER ARTIK YAW BIZIMDE BI SABRIMIZ VAR BEKLE BEKLE NEREYE KDAR BI HAFTA OLDU NERDEYSE HALA YAPMADINIZ SU MERKURDEKI BINEK SORUNUNU YAW YETER ARTIK BIKTIK ARTIK DAYANCAK GUCUMUZ KALMADI OYUNDAN SIKILDIK ZATEN BI BINEKLERI YAPMADINIZ BIZI UMURSAMIYORMUSUNUZ SIZ YAPIN ARTIK SUNLARI NOLUR VENUSTE BINIOLAR AMA MERKURDE BINEMIYORUZ NOLUR BUNU BUGUN YAPIN YALVARRIM SIZE NOLUR YAPIN BUNU YAA OFFFFFFFFFFFFF ://///

hocam elinden geleni yapıyodur herkes. Dayancak bişeye gerek yok gücün kalmamis felan .d Stres için oynamiyosun eglenmek için oynuyosun az tadini çıkarmaya bak;) düne kadar hiçbirmiz aslnada kurtada binmiyoduk:D Az bekle sabır.

Şuan bug problemi vamrı arkadaşlar ? online sayısı normal düzeylerde görünüyor ? Ek olarak binek sorunu için oto packi açıp güncellemeyi bekleyin düzezlecektir

Öncelikle yorumunuz için teskker ederım Adminim bug olayına gelirsek 2 3 arkadas bugdaydı onlarda cıkmıslar bug yok sanırım. Ama binekler hala venüste calisiyor merkürde tıkayamıyorum acaba sorun nerde bende anlamadım smdiden tesekkrler ( kisaca hala tıklayamıyorum )..

Saygılar adminim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri