- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adminim YETER ARTIK YAW BIZIMDE BI SABRIMIZ VAR BEKLE BEKLE NEREYE KDAR BI HAFTA OLDU NERDEYSE HALA YAPMADINIZ SU MERKURDEKI BINEK SORUNUNU YAW YETER ARTIK BIKTIK ARTIK DAYANCAK GUCUMUZ KALMADI OYUNDAN SIKILDIK ZATEN BI BINEKLERI YAPMADINIZ BIZI UMURSAMIYORMUSUNUZ SIZ YAPIN ARTIK SUNLARI NOLUR VENUSTE BINIOLAR AMA MERKURDE BINEMIYORUZ NOLUR BUNU BUGUN YAPIN YALVARRIM SIZE NOLUR YAPIN BUNU YAA OFFFFFFFFFFFFF ://///
EDIT : 7 EYLUL 2010 TAM 7 GUN GECTI HALA YAPILMADI BU SORUN YA NEDEN YAPMIYORSUNUZ ARTIK BEKLEMEKTEN BIKTIK YAW :S ISRARLA SOYLUYORUM VENUSTE BINIYORLAR AMA MERKURDE BINILMIOR ACILEN BISELER YAPIN LUTFEN ADMINIM...
(
EDIT : 7 EYLUL 2010 TAM 7 GUN GECTI HALA YAPILMADI BU SORUN YA NEDEN YAPMIYORSUNUZ ARTIK BEKLEMEKTEN BIKTIK YAW :S ISRARLA SOYLUYORUM VENUSTE BINIYORLAR AMA MERKURDE BINILMIOR ACILEN BISELER YAPIN LUTFEN ADMINIM...
(
Son düzenleme:
- Konular
- 27
- Online süresi
- 2h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 114
- DevLira
- 0
:S bzim derdimize bak adamın derdine bak bayrağın yarısı bugda aynı zamanda loncanın oyuna giremiyoruz adam binek derdine düşmüş : )
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adminim YETER ARTIK YAW BIZIMDE BI SABRIMIZ VAR BEKLE BEKLE NEREYE KDAR BI HAFTA OLDU NERDEYSE HALA YAPMADINIZ SU MERKURDEKI BINEK SORUNUNU YAW YETER ARTIK BIKTIK ARTIK DAYANCAK GUCUMUZ KALMADI OYUNDAN SIKILDIK ZATEN BI BINEKLERI YAPMADINIZ BIZI UMURSAMIYORMUSUNUZ SIZ YAPIN ARTIK SUNLARI NOLUR VENUSTE BINIOLAR AMA MERKURDE BINEMIYORUZ NOLUR BUNU BUGUN YAPIN YALVARRIM SIZE NOLUR YAPIN BUNU YAA OFFFFFFFFFFFFF ://///
hocam elinden geleni yapıyodur herkes. Dayancak bişeye gerek yok gücün kalmamis felan .d Stres için oynamiyosun eglenmek için oynuyosun az tadini çıkarmaya bak
düne kadar hiçbirmiz aslnada kurtada binmiyoduk
Az bekle sabır.
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,779,573
- DevLira
- -3
Şuan bug problemi vamrı arkadaşlar ? online sayısı normal düzeylerde görünüyor ? Ek olarak binek sorunu için oto packi açıp güncellemeyi bekleyin düzezlecektir
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle yorumunuz için teskker ederım Adminim bug olayına gelirsek 2 3 arkadas bugdaydı onlarda cıkmıslar bug yok sanırım. Ama binekler hala venüste calisiyor merkürde tıkayamıyorum acaba sorun nerde bende anlamadım smdiden tesekkrler ( kisaca hala tıklayamıyorum )..
Saygılar adminim.
Saygılar adminim.