mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

kraliyet ve 75 silahı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DmrtaS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 845

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar yakında kraliyet zırhı ve silah almayı düşünüyorum ama bu konuda kararsızlığa düştüm bana önceden almış olanların bir yardımı olursa sevinirim.
kraliyet zırhı için en iyi 7 efsun nedir ve taş olarak neler getirilmedilir ?
75 lvl silahına gelirsek zehir mi kin mi nedenleri ile merak ediyorum,ben kin almayı düşündüm ama bir kaç arkadaşım onun için sadece kasmana yarar falan dediler.karakter taşlı efsunları kasmaya yönelik bir kin kötümü olur sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum iyi günler...

Öncelikle Kraliyet Zırh'ından başliyim. Kraliyet zırhına kasmak için bonus getirmene gerek yok. 3k hp, suralardan, savaşçılardan, ve ninjalardan korunma %30 getirmeni şiddetle öneririm. Bunun yanında damage özelliğini arttıracak 30 yarı insan ve kasarken yada vsde düz vurusları önlemek için yüzde %30 bloklama getirmelisin. Taş konusuna gelince korunma taşı şart bi kere. Çünkü 15 bloklama gibi öenmli bi özellik veriyo sana. Savunma taşını saymıyorum bile 100 defans verir ve özellikle kasmada çok işine yarar. Hız taşına o kdar ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Onun yerine +5 yaşam taşının verdiği 1k hp her açıdan daha yararlı olur sana. Bunun yanında efsun olarak (özellikle zehir alıcaksan) %30 delici çok işine yarar.

Gelelim silah meselesine. Kin kılıcı kasma açısından iyi bir silah. Ama çift el olduğu için saldırı hızı gayet düşük ve boss kesiceksen kesinlikle dönüşümle kesmeni gerektirir. Zehir ise hem vslik gayet iyi (saldırı hızı bakımından) hemde kasmalık... Ve eğer zehir alıcaksan getirmen gereken bonuslar Suralara,Ninjalara ve Savaşçılara karşı güç, 30 yarı insan, 30 kritik yada delicidir. Bu özelliklere sahip bir zehir kılıcın varsa dönüşümsüz rahatlıkla boss da kesersin, vsde atarsın, charını da kasarsın. Zehir, kılıç sınıfına girdiği için saldırı hızı sayesinde sana gerek kasma gerek pvp bakımından çok kolaylık sağlayacaktır. (alacaksan) zehirin taşları da önemli değil. 40 ort 35 beceri zaten sana kasmalık baya yarar. Bu sebeple savaşçı, sura ve ninjadan koruyan taş basarsın vs de çok rahat edersin.
Benden bu kadar...

Saygılar Modest..

ortalamalı zehir bedenselsen çok işine yarar ortalama normal vuruşunu yükseltir beceri ise skillerini güçlendirir

Ben İyi Bir Barondan Yanayim Zehirdense Efsunları ıyı Ayarlandıgında Gayet Guzel Bır Sılah Oluyor... Zihinsel olmak Gibi Bir Dusuncen Varsada Tabiki Mavi Ejderha Katleden Ancak 90 Lv Olmaları Problem Olabilir...

Bunları Ancak Kastıktan Sonra Kullana Bilirsin...

bedensel sen zehir al çok daha işine yarar
zihinsel senedit mavi ejder katleden al
7 efsun taş olara kendn seç bagımsız kal bu konuda
taş krkter taşı tavsiye ederim ama efsun sölenmez yarın öbürgün suç atmayın die

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri